REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien prasideda „TonyBet NKL DUNK“ konkursas. Konkursas, kuriame dalyvauja 28 krepšininkai iš keturiolikos NKL komandų. Visų jų tikslas tas pats – nugalėti. Tiesa, iki galutinės pergalės šių varžybų dalyvių laukia ilgas kelias.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame etape vienos komandos atstovai dėl žiūrovų simpatijų varžysis tarpusavyje. Čia žiūrovai pamatys ir galės įvertinti po vieną kiekvieno žaidėjo dėjimą. Daugiau balsų surinkęs žaidėjas pateks į antrąjį etapą, kur RYTŲ ir VAKARŲ divizionuose susigrums po 7 krepšininkus. Du geriausi kiekvieno diviziono krepšininkai pateks į pusfinalius, šių nugalėtojai – į finalą, kuriame paaiškės šokliausias ir originaliausias krepšių laužytojas.

REKLAMA

Pirmieji į kovą dėl „TonyBet NKL DUNK“ konkurso titulo stoja Kauno „Žalgirio“ dublerių atstovai Martynas Echodas ir Martynas Varnas. Abu krepšininkai – dažni NKL savaitės TOP-10‘ukų dalyviai, vis bandantys nulaužti varžovų ginamą krepšį. M. Echodas – 17 metų 204 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas. Jo komandos draugas ir konkurentas M. Varnas – bendraamžis 197 cm ūgio gynėjas.

Tad kuris žengs į kitą etapą? Tai nuspręs neįprasta komisija – visi Lietuvos krepšinio mylėtojai, savo simpatijas atidavę už geresnio, šaunesnio, šoklesnio ar gražesnio dėjimo autorių. Visuose etapuose balsavimas vyks tik vieną dieną, o savo balsus galima atiduoti ne dažniau kaip kas valandą.

Balsuoti už savo favoritą galite ČIA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų