REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Turėsite ką veikti ir vikriai suksitės, jei pelnotės iš komercijos, transporto, žiniasklaidos, reklamos. Panašu, kad techninę problemą padės įveikti draugas ar giminaitis. Galbūt apsispręsite dėl ekskursijos, išvykos, viešnagės ar pasimatymo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų mintys suksis kasdieninių klausimų ir problemų rate. Mieliausiai bendrausite su mylimu žmogumi, o tai, kas šiek tiek toliau, atrodys beveik nesvarbu. Galbūt leisite sau įsigyti daiktą, kuriam anksčiau gailėjote pinigų.

REKLAMA

Dvyniai Nestokosite energijos, romantiško polėkio. Patirsite džiaugsmo iš meilės žaidimų, kūrybinių gastrolių arba bendravimo su vaikais. Galimas malonus netikėtumas, žavi pažintis. Vis dėlto kai kurios pagundos gali per daug kainuoti.

Vėžys Negailėkite savęs, nesijauskite išnaudojami, jei teks dirbti daugiau už kitus. Tai išeis jums į naudą. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti savo finansinę padėtį ar gyvenimo sąlygas. Tik nederėtų sukčiauti ir lįsti į nešvarias aferas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai, ką šiandien sužinosite ir išmoksite, bendraudami su kitokio mąstymo žmonėmis, praplės jūsų požiūrį į gyvenimą, verslą, tarpusavio santykius. Vis dėlto pasisaugokite manipuliacijų, neįsivelkite į abejotinus sandėrius.

Mergelė Aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu, investicijomis, draudimu, mokesčiais. Regis, ne mažiau aktyviai išlaidausite malonumams. Gali kilti idėjų, kaip panaudoti nereikalingus ar brokuotus daiktus, detales.

Svarstyklės Jums norėsis kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką, išmokti naujų dalykų ar svetimos kalbos. Pats metas aptarti sutartis su verslo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai. Tinkamas metas ir meilės romantikai, įvairioms atrakcijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Aplinkiniams atrodysite psichologiškai įžvalgūs, dalykiški, gebantys protingai argumentuoti, vadovauti. Malonu bus jaustis reikalingiems ir daryti sprendimus. Gausite arba teiksite dalykinį pasiūlymą.

Šaulys Galite būti įpareigoti spręsti problemas, kur yra būtinas lankstus bendravimas, iškalbumas. Jei atostogaujate, šauniai leisite laisvalaikį, rasite įdomių užsiėmimų ir bendraminčių. Tikėtinos naujos pažintys, nuotykiai.

Ožiaragis Geriau seksis dirbti vienumoje, susikoncentravus į vieną sritį. Būsite nusiteikę ramiai siekti savo planinių tikslų, tad nepakęsite trukdymų iš šalies. Neafišuojama, nelegali veikla gali duoti pajamų. Tikėtinas slaptas sandoris.

REKLAMA

Vandenis Gerai būtų, jei daugiau laiko šiandien praleistumėte ramioje aplinkoje, apmąstytumėte ateities planus, paskaitytumėte psichologinės, filosofinės literatūros. Jei ketinate keliauti, pastudijuokite maršrutus, sąlygas, panaršykite po internetą.

Žuvys Galite sulaukti pageidaujamos materialinės pagalbos ar reikiamos informacijos. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, intuityviai jausite, kas būtų naudinga. Jei aktualu, galite tartis dėl nuomos, kredito, honoraro ir pan.

http://www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų