REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vartotojai, kurie į savo mobilius įrenginius yra įdiegę kūrėjams skirtą „Android 5.0“, praneša apie „Wi-Fi“ ryšio klaidą. Prisijungimo prie bevielių tinklų problemų turi daug įrenginių, tarp jų „Nexus 5“, „Nexus 7“ ir „Nexus 9“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai jau antra rimta naujos „Android“ versijos problema, nors daugelis vartotojų ją dar tik ruošiasi gauti. Kiek anksčiau vartotojai buvo pranešę apie tai, kad išmanieji telefonai su „Android Lollipop“ per greitai išeikvoja savo bateriją dirbant „Wi-Fi“ tinkluose.

REKLAMA

Tuomet kūrėjai pranešė, kad problemą lėmė ypač aukštas ekrano dažnis, tačiau dabar ši klaida jau pašalinta.

Šiuo metu „Google“ pradėjo platinti „Android 5.0“ eilei etaloninių „Nexus“ mobilių įrenginių (tarp jų ir „Nexus 4“), taigi naujoji „Wi-Fi“ ryšio problema gali paplisti žymiai plačiau, jei iki to laiko nebus pašalinta.

Beje, Olandijoje vykstančioje kūrėjų konferencijoje „Devoxx“ jau pastebėta nauja „Google“ operacinės sistemos versija „Android 5.1“. Bendrovės atstovai parodė išmanųjį telefoną „Nexus 5“ su „Android Lollipop MR1“ („Maintenance Release 1“).

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau jau būta versijų su tokiu pavadinimu: „Android 2.0 MR1“ pavirto į „Android 2.1“, „Honeycomb Android 3.0 MR1“ – į „Android 3.1“, „Android 4.0 MR1“ – į „Android 4.1“, tuo tarpu „Android 4.3 MR1“ – į „Android 4.4 KitKat“.

„Android 5.1“ labai nežymiai skirsis nuo dabartinės versijos 5.0, o kartu ir toliau priklausys „Lollipop“ serijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų