REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiesiai iš oro uosto Daina Bilevičiūtė atskubėjo į populiaraus BTV projekto „Muzikinė kaukė“ repeticijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Muzikinės kaukės” dalyvė su savo mokiniais ką tik grižo iš Moldovos. D. Bilevičiūtės mokiniai dalyvavo Moldovos muzikiniame konkurse, o vokalo mokytoja jame tapo komisijos nare.

REKLAMA

„Grįžau su šypsena veide. Įspūdžių be galo daug. Teko dainuoti moldavų kalba, susipažinau su moldavų tradicijomis. Vyrai nuostabūs, sulaukėme daugybės dėmesio. Kvietė vakarieniauti į restoranus. Tačiau nebuvo laiko, nes mano meilės objektas tuo metu buvo muzika”.

Šį šeštadienį muzikinio projekto dalyvė Daina Bilevičiūtė įkūnys Veroniką Povilionienę. Veronika Povilionienė – garsi lietuvių folkloro dainininkė. Ji žinoma savo tradicinėmis liaudies dainomis ir moderniomis liaudies dainų aranžuotėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Dainai Bilevičiūtei šią nuostabaus balso dainininkę įkūnyti buvo itin sunki užduotis: „Įkūnyti Veroniką Povilionienę didžiulis iššūkis. Labai jaudinausi prieš pasirodymą. Veronika Povilionienė – tai lietuviška vertybė. Pop dainą dar gali padainuoti, tačiau sugebėti atlikti kūrinį folklorine maniera yra labai sudėtinga”, – atviravo dainininkė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų