REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Iki vidurdienio neblogai seksis, jei reikia organizuoti pristatymą, parodą, susirinkimą, visuomeninį renginį, reikštis prieš publiką ar pan. Tačiau popiet nebesinorės būti matomiems, bendrauti. Pasijusite išsisėmę, norėsis ramybės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gerai jaustis gali trukdyti per didelis emocinis jautrumas, nepasitenkinimas savimi ar partneriu. Diena bus žymiai malonesnė, jei galėsite savo nuožiūra pabūti niekieno netrukdomi ir bendrauti be ginčų, oponavimo.

REKLAMA

Dvyniai Palanki diena tvarkyti buitinius reikalus, nuosavybės dokumentus, pirkti, parduoti, nuomoti nekilnojamąjį turtą. Pravartu nuoširdžiai pasikalbėti su šeimos nariais. Kažkuriam iš jų nepaprastai reikia jūsų supratimo bei paramos.

Vėžys Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors reikės taisyti. Tas rūpestis gali būti susijęs ir su artimu žmogumi - jo elgesiu ar sveikata. Kita vertus, įmanomas intriguojamas pasiūlymas, pakvietimas, įdomi viešnagė ar ekskursija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Rytas bus palankus, jei reikia rengti publikacijas, rašyti, imti ar teikti interviu, atlikti buhalterinius skaičiavimus. Iš dominančio asmens galite sulaukti telefoninio skambučio arba laiško. Vakare susilaikykite nuo buitinių ginčų.

Mergelė Tikėtina, kad gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, nuosavybe ar verslo santykiais. Regis, reikės peržiūrėti vasaros pramogų planus, apgalvoti reikalingus pirkinius. Dėmesio pareikalaus ir auganti karta.

Svarstyklės Darbai veikiausiai vyks be trikdžių ir žada neblogus rezultatus. Vakare kiek labiau pažeidžiama bus jūsų sveikata, tad nepiktnaudžiaukite svaigalais, neįprastu maistu. Pasisaugokite kišenvagių ir atidžiau vairuokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Regis, kursite planus, susijusius su darbo ar aplinkos keitimu, grožio ar sveikatos procedūromis. Seksis neblogai, jei, siekdami profesinės ar visuomeninės sėkmės, kartu išlaikysite pagarbą konkurentams ir partneriams.

Šaulys Regis, apie nieką negalėsite galvoti, išskyrus asmeninius santykius, partnerio problemas. Tiesa, nerimas bus dar didesnis, jei turite negrąžintų skolų, neatliktų finansinių ar juridinių formalumų ir dėl jų gausite pastabų.

Ožiaragis Gana sėkmingai sugebėsite priešintis išbandymams bei iššūkiams, tvarkyti sudėtingus reikalus. Nepaisant to, finansinė atsakomybė gali sukelti didelį vidinį nerimą, įtampą bei norą nuo visko pabėgti kur nors toli.

REKLAMA

Vandenis Norėsis pakeisti aplinką, trauks naujovės, egzotika. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais ar jums nepažįstamais išsilavinusiais žmonėmis. Netikėtai sulauksite daug dėmesio, ypač iš priešingos lyties atstovų. Vakare galimas nesusipratimas.

Žuvys Regis, jums pavyks išsaugoti pasiektas pozicijas, kad ir kaip to nenorėtų jūsų priešininkai. Nusimato reikšmingas pokalbis, diskusija. Kažką svarbaus galite sužinoti per tarpininkus ar draugus. Vakaras žada įdomius susitikimus.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų