REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 19 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodys ilgai lauktas ir jau legendomis apipintas dokumentinis filmas apie vieną garsiausių visų laikų krepšininkų ir didį žmogų – Arvydą Sabonį. „Arvydas Sabonis. 11“ – šiame filme užfiksuota tai, kas buvo slepiama ilgus metus.

REKLAMA
REKLAMA

Nors dažniausiai Arvydą Sabonį galima išvysti ir išgirsti kalbant apie krepšinį, tačiau šiame filme krepšinio legenda atskleis daug pikantiškų asmeninio gyvenimo detalių. Kada Sabas pirmą kartą ištarė myliu? Apie tai prabils ne tik pati krepšinio legenda, bet A. Sabonio gyvenimo moteris Ingrida Sabonienė.

REKLAMA

Be Sabo šeimos narių filme bus galima išgirsti daug negirdėtų istorijų, kuriomis pasidalijo pasaulinio lygio krepšinio žvaigždės, treneriai, buvę A. Sabonio draugai ir priešai aikštelėje.

Filme netrūks ir dar negirdėtų smagių istorijų, kuriomis pasidalins tokie buvę Sabo komandos draugai kaip Sergėjus Jovaiša ir kiti. Linksmos istorijos, kurios nepaliks abejingų jau nuo gruodžio 19 dienos pasirodys visuose Lietuvos kino teatrų ekranuose.

Dokumentinio filmo kūrėjai žada, kad nei vienas iš kito teatro salės neišeis nesužinojęs ko nors naujo apie Lietuvos krepšinio legendą bei pamatys iš arčiau didelio žmogaus gyvenimą, kuris iki šių dienų buvo saugomas po keliais užraktais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų