REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 8-ąją, šeštadienį, mažieji sportininkai „strakaliukai“ su tėveliais ir palaikymo komandomis sugužėjo į Lietuvos sporto universiteto lengvosios atletikos maniežą Kaune. Čia surengta antroji Galiūnų varžybų dalis ir pagaliau paaiškėjo, kurie gi iš mažųjų sportininkų buvo stipriausi. 4-8 metų vaikai varžėsi trijose rungtyse savo amžiaus grupėse. Iš viso pergalių siekė 53 mažieji sportininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybų žvaigždė – galiūnas Vidas Blekaitis. Žinomas sportininkas mielai sveikinosi su jaunaisiais kolegomis spausdamas rankas, kilnojo „strakaliukus“, suteikdamas jiems daug džiaugsmo. Galiūnas ne tik stebėjo varžybas, bet ir pats jose kovojo.

REKLAMA

Daugiausia emocijų tiek vaikams, tiek jų tėveliams sukėlė virvės traukimo rungtis, kurioje vaikai varžėsi su V. Blekaičiu. „Strakaliukai“ sunkiai galėjo patikėti savo sėkme – galiūnas neatlaikė komandinės mažųjų sportininkų jėgos. Jo neišgelbėjo net paskutiniame bandyme į pagalbą atskubėję tėveliai – po įnirtingos kovos pergalė atsidūrė mažųjų rankose.

Po apdovanojimų garsus sportininkas pasveikino vaikučius su pergale, pagyrė, kad šauniai sportuoja ir patarė nepraleidinėti užsiėmimų, sveikai valgyti ir klausyti ne tik tėvelių, bet ir trenerių.

REKLAMA
REKLAMA

„Strakaliuko“ kolektyvas dėkoja visiems mažiesiems dalyviams už šaunų pasirodymą, pastangas ir emocingas kovas, tėveliams už palaikymą ir Vidui Blekaičiui už apsilankymą ir aktyvų dalyvavimą rungtyse. Taip pat varžybų organizatoriai ačiū taria ir džiaugiasi, kad organizacinius rūpesčius palengvina nuolatiniai rėmėjai: „Rasa Kids“, „Flintas“, „Cerera“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų