REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį Šveicarijoje, Sankt Galeno AFG Arenoje, Lietuvos rinktinė 2016 metų Europos čempionato atrankoje mes iššūkį dar šią vasarą dėl pasaulio futbolo taurės kovojusiai nacionalinei Šveicarijos komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviai jau atvyko į Šveicariją ir Ciuriche surengė pirmąją treniruotę. Tačiau dar prieš tai, kai geriausi mūsų šalies futbolininkai nusileido kalnais, bankais ir laikrodžiais garsėjančioje šalyje, čia apsilankė, ir specialų reportažą apie būsimą mačą parengė žinomas Humoro klubo komikas Mantas Bartusevičius.

REKLAMA

Siekdamas išsiaiškinti kaip šveicarai ruošiasi svarbiai dvikovai su Lietuva, Mantas keliomis dienomis anksčiau už mūsų rinktinę nuvyko į būsimą futbolo mūšio vietą. Vis dėlto, tai ką pamatė buvo ne visai tai, ko buvo galima tikėtis – apleistas futbolo stadionas, sulinkę vartai, pavieniai, aplink vietines parduotuves besibūriuojantys, Šveicarijos gerbėjai ir... už Lietuvos rinktinę ketinantys sirgti praeiviai.

„Tai, aišku palaikysim lietuvius“, visiškai netikėtai, paklaustas kurią rinktinę ketina palaikyti šeštadienio mače, atsakė Šveicarijos gatvėje sutiktas vietinis futbolo fanas. Pasiteiravus apie tai, kokią rungtynių baigtį prognozuoja, šveicaras dar kartą visiškai ne patriotiškai atrėžė, kad, jo nuomone, rinktinės turėtų pasidalinti po tašką.

Skamba keistai? Mantas taip pat gūžčiojo pečiais ir bandė suprasti kodėl gi šveicarai jaučia palankumą Lietuvos, o ne savo šalies rinktinei. Visą reportažą, apie Manto nuotykius kalnuotoje Šveicarijoje pamatysite vaizdo siužete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų