REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Buvęs pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas 42 metų Shannonas Briggsas tęsia kryžiaus žygį prieš Vladimirą Kličko. Šįkart jis norėjo įsiveržti į 38 metų ukrainiečio spaudos konferenciją Hamburge, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį V. Kličko gins pasaulio čempiono titulą dvikovoje su 33 metų bulgaru Kubratu Pulevu. Prieš oficialią boksininkų spaudos konferenciją trečiadienį netikėtai pasirodęs amerikietis apsaugos nebuvo įleistas į pastatą.

REKLAMA

Apnuoginęs viršutinę kūno dalį Sh. Briggsas pradėjo savo provokaciją, kviesdamas V. Kličko į dvikovą. „Čempione, išeik. Duokite man valgyti“, - taip įsirėžęs į langų stiklą šaukė amerikietis. Boksininkas į televizijos kameras atvirai pasakė, kad pasauliui reikia naujo čempiono, nes jam jau „bloga nuo Kličko“.

Priminsime, kad 2010 metais Sh. Briggsas kovojo su vyresniuoju Kličko – Vitalijumi ir po skaudaus pralaimėjimo net pateko į ligoninę. Dabar jis nori suremti pirštines su Vladimiru.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas tas Pulevas? Aš su didžiausia grėsmė jam!”, - nerimo Sh. Briggsas. Pastaruoju metu amerikietis tiesiog persekioja ukrainietį – pertraukė kelias jo treniruotes, surengė skandalą restorane, kai V. Kličko valgė, su motorine valtimi apvertė jį, kai Vladimiras treniravosi irdamasis su banglente.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų