REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį į Lietuvą atvyksta už mokslą atsakingas eurokomisaras Carlos Moedas (Karlosas Moedas).

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Europos Komisijos (EK) atstovybė Lietuvoje, komisaras susitiks su Seimo ir Vyriausybės nariais bei dalyvaus Kauno technologijos universiteto (KTU) Mokslo ir technologijų centro atidaryme.

REKLAMA

Ketvirtadienį numatyti C.Moedas susitikimai su Seimo pirmininke Loreta Graužiniene, Seimo nariais, ūkio ministru Evaldu Gustu bei švietimo ir mokslo ministru Dainiumi Pavalkiu.

Su Seimo pirmininke ir Vyriausybės nariais EK narys aptars privačias ir viešąsias investicijas į tyrimus ir mokslą Lietuvoje, Europos mokslinių tyrimų erdvės plėtrą, ES investicijų į mokslinius tyrimus ir inovaciją programos Horizontas 2020 įgyvendinimą.

Penktadienį, komisaras dalyvaus KTU Mokslo ir technologijų centro bei Technologinio verslo inkubatoriaus atidaryme Kaune ir skaitys pranešimą tarptautinė konferencija „Lietuvos mokslas ir pramonė 2014: slėniai – paskata inovacijų ekonomikai“.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų