REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Diena pasižymės kontaktų gausa. Galimas didesnis darbo krūvis arba vilčių teikiantis pokalbis, susijęs su įsidarbinimu. Laisvalaikį bus sunku paskirstyti visiems, kurie nori jį su jumis praleisti.

 Avinas Diena pasižymės kontaktų gausa. Galimas didesnis darbo krūvis arba vilčių teikiantis pokalbis, susijęs su įsidarbinimu. Laisvalaikį bus sunku paskirstyti visiems, kurie nori jį su jumis praleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Rytą skirkite aktyviai veiklai, intensyviam bendravimui, o įdienojus jau rinkitės ramybę, vienatvę. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Neverta taip imti to į galvą, kad net sunegaluotumėte. Tausokite sveikatą, nervus.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien jūsų nuotaikos ir planai kaitaliosis. Pasąmonėje jums labai norėsis saugumo, meilės, ir kaip tik dėl to galite paskubėti įsipareigoti dvasiškai artimam žmogui ar kt. Tam gali paskatinti ir pavydas. Regis, tai neišeis į bloga.

Vėžys Dalykinis pokalbis gali turėti įtakos jūsų finansinei padėčiai. Yra tikimybė, kad sudarysite sutartį, gausite kreditą, susitarsite dėl nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo ar nuomos. Apskritai tai nebloga diena pirkiniams, verslo sandoriams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Energiją nukreipkite į darbą ir kūrybą, bet veikite nuosekliai, nes tik taip pasieksite maksimalių rezultatų per trumpiausią laiką. Galite sužinoti, kad kažkas nesiliauja apie jus galvoti ir vis trokšta paskambinti, rašyti laiškus.

Mergelė Planas plėsti veiklą, investuoti, keisti gyvenimo sąlygas arba prašmatniai atostogauti, keliauti turi būti rimtai aptartas su šeima. Regis, tapsite dosnesni artimiesiems, ir tai, ką jiems siūlysite, nemažai kainuoja.

Svarstyklės Pastangos užsidirbti pinigų ar įvesti dermą tvarką aplinkoj ir dokumentuose duos neblogus rezultatus, tik jėgų teks įdėti daugiau nei įsivaizduojate. Turbūt gausite laišką iš senos meilės ar gerbėjo. Nusimato pasimatymas, pramoginis renginys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien būsite nusiteikę rimtai darbuotis ir demonstruoti iškalbą. Dėl noro kažkam padaryti įspūdį gali kilti stiprus stimulas koreguoti gyvenimo būdą ir taisyti išvaizdos trūkumus. Regis, labai kritiškai vertinsite aplinkinių elgesį bei išvaizdą.

Šaulys Ši diena žada įvairiaspalvių emocijų. Darbuotis seksis neblogai, ir būtų pravartu iš pat ryto imtis neatidėliotinų darbų. Popietė jau stimuliuos meilei, nuotykiams. Elkitės atsakingai, kad vėliau netektų gailėtis.

Ožiaragis Nestokosite sportinės ir romantinės ugnelės, kūrybinio polėkio. Būsite nusiteikę pakovoti už mylimą asmenį arba už savo ar jo finansinius interesus. Gali kilti pagundų investuoti, rizikuoti versle. Tai rizikinga, bet gali pasiteisinti.

REKLAMA

Vandenis Jei pasistengsite, šiandien sėkmingai atliksite finansinius ar juridinius formalumus. Jei atostogaujate, dėmesys bus sutelktas į kelionių klausimus. Galimi susitikimai su užsieniečiais, svečiai iš toli arba naujos internetinės pažintys.

Žuvys Tikėtini oficialūs vizitai, vieši pasisakymai, politinė veikla. Nusimato rimtas pokalbis, per kurį galite išsiaiškinti svarbius santykius ar reikalus. Apskritai diena turėtų būti produktyvi, ypač dalykine prasme. Gali megztis tarnybinis romanas.

 

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų