REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip meluoja Zodiako ženklai

Tiesą sakyti lengva ir malonu. Taip mums yra sakyta dar nuo vaikystės, taip parašyta ir amžinose knygose. Tačiau nėra žmogaus, kuris nepameluotų. Kas daugiau, kas mažiau, kai kas dėl naudos, kai kas dėl to, kad sumeluotų.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie iš mūsų gražina tikrovę, kai kurie stengiasi išvengti nemalonumų, užmaskuoti klaidas ir nesklandumus. Tačiau kartais melas tiek įsigeria į mūsų gyvenimą, kad žmogus pradeda meluoti ir pats sau, sugalvoja įvykius, kurių niekada nebuvo, ir tuo įtikina aplinkinius.

REKLAMA

Kodėl ir kaip meluoja skirtingi Zodiako ženklai ir kaip galima atskirti jų melą?

Avinas. Avinai meluoja „dėl apsaugos“. Tačiau svarbiausiai, kad apsaugotų save, patį mylimiausią. Jei jie nenori kažko daryti, jie sugalvoja tūkstančius priežasčių, sudaro tam tikras aplinkybes, neleidžiančias jiems viską mesti ir išpildyti tai, ką reikia. Tačiau jie prisiekinėja, kad tikrai jums padės, kai tik bus tinkamas laikas. Ir vėl meluoja. Jiems atrodo, kad tokiu metu pagalbos prašytojas supras, kad beldžiasi į uždarytas duris ir atstos. Dažnai taip ir atsitinka. Tačiau taip atsitinka, kad ir patiems Avinams pradeda visi atsakinėti – net ir tie, kurie jautė simpatiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų