REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį futbolo gerbėjų laukia intriguojančios rungtynės – Čempionų lygos B grupės mače susikaus pasaulinio garso „Liverpool” ir Madrido „Real” klubai.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos ekipa bandys atsirevanšuoti už prieš porą savaičių namuose patirtą skaudžią nesėkmę 0-3.

REKLAMA

Portalas „EuroFootball.lt” paprašė pasidalinti prognozėmis ekspertų - žurnalisto Aurimo Budraičio ir „Viasat Sport Baltic” komentatoriaus Gedimino Reklaičio.

- Ar turi „Liverpool“ šansų prieš Madrido „Real“?

Aurimas Budraitis: „Tokie klausimai dažniausiai reikalauja atsakymo – ne, tačiau... Toks išankstinis vertinimas kartais priverčia pasijusti ne kažką suprantančiu. Reikia įvertinti tai, kad „Real“ iš esmės šios rungtynės nieko nelemia, tad priversti šios komandos žaidėjus atiduoti save šimtu procentų bus neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

„Liverpool“ situacija vers šios ekipos žaidėjus žaisti „per negaliu“. Žinot, kaip būna, kai labiau stengiesi, atrodo, kad ir Dievas padeda. Kita vertus, jei esi žymiai silpnesnis, tai ir Dievas nepadės. Aš manau, kad „Real“ galimybės laimėti yra maždaug 85 procentai.

Gediminas Reklaitis: „Neturi. Nulį šansų. Panašiai sakiau ir prieš pirmąsias rungtynes, bet ten dar buvo „Anflieldas“, ambicijos ir panašūs dalykai. „Real“ kartu su „Bayern“ šiuo metu yra labiausiai gąsdinančios pasaulio komandos. „Real" gal net labiau gąsdinanti. „Liverpool" neturi šansų, kaip ir kaip dėl to sielvartautų "raudonųjų" gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokį įspūdį palieka dabartinė abiejų komandų sportinė forma?

A.B.: „Real“ – gerą, „Liverpool – vidutinį. Neatsimenu, kada Anglijos vicečempionai laimėjo įtikinamai. Net jei yra iškovojamos pergalės, jos yra iškovojamos per vargus.

G.R.: „Formos klausimais niekas per tris savaites nepakito. „Liverpool“ buksuoja ir dar buksuos, „Real“ skrajoja ir toliau skrajos.

- Ar galime tikėtis M.Balotelli sužibėjimo Ispanijoje?

A.B.: „Bare – taip, aikštėje – turbūt, ne“.

G.R.: „O kas ką nors gali pasakyti apie M.Balotelli? Jei klausimas būtų, ar galima tikėtis jo sužibėjimo kokiame Madrido naktiniame klube, atsakymas kaip ir aiškus. Deja, futbolas kitas reikalas. Jo psichologinė ir motyvacinė struktūra man lieka visiška enigma, todėl iš jo nei ko tikiuosi, nei nesitikiu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų