REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vartotojai nuo šiandien gali naudotis „Google Play Music“ platforma, kuri suteikia prieigą prie milijonų dainų internete ir siūlo vertingų papildomų galimybių, pranešė „Google“ atstovai. Pasak jų, „Google Play Music“ – tai trys viename: muzikos parduotuvė, failų talpykla ir neribota mėnesinė muzikos srauto prenumerata.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai džiaugiamės galėdami nuolat plėsti „Google“ paslaugų spektrą, prieinamą Lietuvos vartotojams. Šių metų pradžioje iš „Google Play“ parduotuvės Baltijos šalių gyventojai galėjo siųstis tik mobiliąsias programėles, birželį pristatėme galimybę ten įsigyti filmų, rugsėjį – knygų, o šiandien – ir muzikos“, – sako kompanijos „Google“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims Regimantas Urbanas.

REKLAMA

Pranešama, kad Lietuvos vartotojams, kurie „Google Play Music“ prenumeratoriais taps iki ateinančių metų sausio 7 d., ši paslauga kainuos 4,99 euro (17,21 lito) per mėnesį. Tiems, kurie šia paslauga pradės naudotis vėliau, mėnesinis mokestis sieks 6,99 euro (24,46 lito). „Google Play Music“ taip pat galima 30 dienų išbandyti nemokamai. „Google Play Music“, kaip ir kitos „Google Play“ paslaugos, prieinamos tiek per „Android“, tiek per iOS išmaniųjų prietaisų operacines sistemas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Google Play Music“ prenumeratoriai gaus neribotą prieigą prie daugiau kaip 25 mln. dainų, kurių klausymosi netrikdys reklamos, taip pat galimybę įsigyti dainas ar muzikos albumus bei visą savo muzikos kolekciją – iki 20 tūkst. dainų – nemokamai laikyti „debesyje“. „Google Play Music“ taip pats suteikia galimybę milijonų dainų klausytis per interaktyvias radijo stotis arba leistis į muzikinius nuotykius paspaudus mygtuką „I'm feeling lucky radio“ – tuomet vartotojams pasiūlomas grojaraštis, atsižvelgiant į tai, kokią muziką jie laiko „debesyje“ ir tai, ko klausėsi pastaruoju metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Google Play Music“ nuo pat pradžių buvo kuriamas sutelkiant dėmesį ne į įrenginį, kuriuo naudojasi vartotojas, bet į „debesis“, o tai turinio valdymą daro kur kas paprastesnį. Jei įsigyjate dainą internete ji iškart tampa prieinama per visus jūsų įrenginius. Ir atvirkščiai – kuriame nors konkrečiame įrenginyje esanti muzika per „debesis“ gali būti prieinama bet kur ir naudojantis bet kokiu prietaisu.

„Google Play Music“ nuo 2013-ųjų yra sparčiausiai auganti muzikos transliacijų platforma pasaulyje. Nuo praėjusių metų „Google“ muzikos siuntimo paslaugos pelnas išaugo daugiau kaip 50 proc. iki daugiau kaip 1 mlrd. JAV dolerių. „Google Play Music“ pasaulio melomanams buvo pristatyta praėjusių metų birželį. Šiandien ši platforma pradėjo veikti ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Kroatijoje. Bulgarijoje, Slovėnijoje ir Rumunijoje. „Google Play Music“ platforma nuo dabar gali naudotis 50-ies šalių muzikos mylėtojai.

Nors muzikos srauto prenumerata šiuo metu yra sparčiausiai populiarėjantis būdas mėgautis muzika, „Google“ vartotojams taip pat suteikia galimybe įrašus įsigyti, nes daugelis žmonių nori kaupti nuosavą kolekciją. „Google Play Music“ suderina abu šiuos variantus, kartu pasiūlydama milžinišką talpyklą visiems įrašams laikyti, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų