REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau lapkričio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje „Bushido Hero’s Series 2014” turnyre lietuviai galės išvysti tiek pasaulio, tiek Lietuvos kovų menų geriausius sportininkus. Vienas iš kovotojų, kuris lapkričio 15 d. lips į ringą – bušido KOK Pasaulio vicečempionu Martynas Danius.

REKLAMA
REKLAMA

- Martynai, nuo kelių metų sportuojate?

Sportuoju nuo septynerių metų. Į kikboksą patraukiau būdamas 16. Iki tol teko išbandyti savo jėgas futbole, rankinyje, plaukime, lengvojoje atletikoje ir krepšinyje. Man iš tiesų patinka sportas bendrąja prasme. Neįsivaizduoju gyvenimo be sporto ir judėjimo.

REKLAMA

- Ar turite sportininką, kurį galėtumėte pavadinti savo idealu?

Man idealu galėtų būti nebent toks sportininkas, kuriam gerai sekasi bent kelios sporto šakos. Tiesa pasakius, turiu tokį draugą. Bet savo idealų toli ar už Atlanto neieškau. Mano idealas – mano treneris.

- Kaip norėtumėt, kad jus prisimintų?

Bus gerai, jei mane apskritai prisimins (šypsosi).

- Na po šių metų apie jus šiuo sportu besidomintys tikrai galėjo išgirsti nemažai, ar daug kovų turėjote? Kaip sekėsi?

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniai metai buvo tikrai intensyvūs: „Bushido Hero’s Series” 2013 – finalininkas, „KOK WORLD GP 2014” finalininkas, Pasaulio mėgėjų čempionate WAK – 1F trečioji vieta, bei pergalė Estijoje vykusiame turnyre Fightland.

- Kuris turnyras šiemet buvo sunkiausias?

Manau daugiausiai pastangų kainavęs ir taip pat vienas svarbiausių turnyrų – „KOK WORLD GP 2014 Chishnau”

- Kokias tris savybes turi turėti kiekvienas sportininkas?

Atkaklumas, drąsa ir savikontrolė. Patikėkit manimi, drąsos kas kartą lipti į ringą reikia labai daug. O tada jau būnant ringe ir prasidėjus kovai privaloma neprarasti savikontrolės. Jos praradimas – garantuotas pralaimėjimas. Kartais atrodo, jog kovoji intuityviai, bet gera kova – techniška kova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip vyksta pasiruošimas „Bushido Hero’s Series” turnyrui Vilniuje?

Sklandžiai. Kadangi per pastaruosius metus, kovos sekė viena po kitos, jaučiuosi vis geriau ir geriau. Lengvos traumos nebekankina, galiu treniruotis visa jėga. O kadangi laiko dar šiek tiek yra, manau bus galima tikėtis gerų rezultatų. - Ką manai apie savo priešininką?

Konkrečios nuomonės susidaręs nesu. Jis atvyksta į Lietuvą tam, kad nugalėtų. Aš turiu būti tas, kuris neleis jam to padaryti. Bent jau tikiuosi, kad taip bus.

Martyną ir kitus lietuvius bei pasaulines žvaigždes ringe galėsite pamatyti jau lapkričio 15 d. Vilniaus Siemens arenoje „Bushido Heros Series 2014” turnyre. Bilietus platina Tiketa. Viena naktis. Vienas ringas. Vienas čempionas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų