REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien su kaupu bus emocijų ir santykių peripetijų. Būsite nusiteikę megzti ir gaivinti pažintis, aiškintis nesusipratimus. Jei turite teisinių klausimų, pravartu konsultuotis. Galbūt atgausite paskolintus pinigus ar permoką.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jus domins įvairios nuolaidos prekėms ir paslaugoms, kreditai, lizingas, mokesčių klausimai, kelionių draudimas. Turbūt sugebėsite operatyviai sutvarkyti aktualų finansinį, turtinį reikalą. Panašu, kad išspręsite ir psichologinę problemą.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien būsite veiklūs, energingi. Tikėtini kontaktai su valdininkais, švietimo srities veikėjais arba temos suksis apie mokslo klausimus, studijas, karjerą, užsienį, ateities planus ir perspektyvas. Galimas svarbus apsisprendimas.

Vėžys Nepasitenkinimas esamais pasiekimais jus skatins sekti kitų pavyzdžiu ir užsibrėžti naujus tikslus. Tik nebūkite pernelyg susikoncentravę į save, skirkite dėmesio artimiems žmonėms, sutuoktiniui, antraip galite išprovokuoti santykių krizę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galvosite apie pramogas, žmones, kuriuos norite susitikti, ir turbūt pasirodys, kad tai realu. Nusimato įdomūs susitikimai. Galite gauti viliojamų pasiūlymų, dėl kurių imsite keisti planus, gyvenimo būdą, mitybą ar kt.

Mergelė Slapta puoselėsite svajones, susijusias su svarbiais asmeniniais siekiais. Galite sulaukti tam tikrų likimo ženklų, rodančių teisingą kryptį arba perspėjančių apie klaidingą pasirinkimą. Įsiklausykite į vidinį balsą.

Svarstyklės Nuotaika bus nepastovi, priklausysite nuo kitų žmonių reiškiamų emocijų. Vis dėlto šalia jūsų dauguma žmonių šiandien jausis jaukiai ir norės būti geresni. Regis, mokėsite įtaigiai kalbėti, nuoširdžiai sakyti komplimentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Ši diena gali suteikti progų papildomai užsidirbti pinigų, sėkmingai susiderėti dėl ko nors, sudaryti verslo sutartį ir pan. Gali būti, kad kam nors iš artimų žmonių padėsite apsipirkti, sumokėti mokesčius, užsisakyti reikiamą paslaugą.

Šaulys Visą laiką pasiglemš įprasti darbai bei kontaktai. Į galvą gali šauti naujų idėjų arba sėkmingai pasinaudosite kitų suteikta informacija. Galbūt sulauksite svečių arba pakvietimo pasisvečiuoti, vykti į trumpą kelionę ar ekskursiją.

Ožiaragis Šiandieną savo energiją eikvokite šeimos, namų, gyvenamosios aplinkos, vaikų labui. Nesunkiai įvesite tvarką namuose ir sutelksite šeimą bendram užsiėmimui. Jei aktualu, pravartu tvarkyti nuosavybės reikalus.

REKLAMA

Vandenis Šiandien būsite nusiteikę gana smagiai. Seksis bendrauti su augančia karta. Neblogai seksis veikla, susijusi su reklama, vaikais, kūryba, scena, turizmu. Vilios romantika, seksualinės avantiūros, emocijas audrins dominantis gerbėjas.

Žuvys Šiandien be didelių pastangų turėtų pavykti užbaigti seniai pradėtą darbelį, derybas. Galbūt sužinosite, kad jus priima į darbą. Tikėtina, kad tikrinsitės sveikatą arba gausite tyrimų rezultatus.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų