REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išmaniųjų telefonų savininkai maistą į namus nuo šiol gali užsisakyti greičiau ir paprasčiau. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje maisto pristatymą į namus vykdanti „FoodOut.lt“ pristatė naują mobiliąją programėlę, kuria naudodamiesi klientai gali pasirinkti ir užsisakyti patiekalų iš daugiau kaip 60 restoranų.

REKLAMA
REKLAMA

Į mobiliosios programėlės „FoodOut“ kūrimą investuota daugiau kaip 100 tūkstančių litų, skelbia bendrovės atstovai.

REKLAMA

„Siekiame suteikti kuo patogesnes sąlygas klientams užsisakyti maistą į namus ar biurus. Pirmieji Lietuvoje sukūrėme mobiliąją programėlę, kurios pagalba lengvai ir greitai, vos keliais paspaudimais, galima užsisakyti patiekalų iš skirtingų restoranų. Džiaugiamės, jog 95 proc. klientų, išbandžiusių „FoodOut“ programėlę, ją įvertino aukščiausiu balu“, – sako UAB „FoodOut.lt“ direktorius Juozas Berlickas.

Pasak J. Berlicko, mobiliosios programėlės atsisiuntimų skaičius kasdien auga kelis kartus. Šiuo metu ją naudojant atliekama apie 90 proc. visų užsakymų. Mobilioji programėlė veikia ne tik „Android“ ir „iOS“ sistemose. Įvertinę žaibišką programėlės populiarumą, mobiliųjų tinklų operatoriai ją įtraukė ir į standartinį mobiliųjų aplikacijų paketą naujuose mobiliuosiuose telefonuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugiausiai užsakymų sulaukiame iš Vilniaus. Tarp populiariausių patiekalų – picos, sušiai, iš desertų – spurgos. Vidutinis vieno kliento „FoodOut.lt“ užsakymo krepšelis siekia 50 litų“, – vardina J. Berlickas.

„FoodOut.lt“ klientai gali pasirinkti – patys pasiims paruoštą maistą iš restorano ar jis bus pristatytas nurodytu adresu. Pristatymas į namus įvykdomas ne ilgiau kaip per vieną valandą. Atsiskaityti siūloma grynais pinigais sulaukus pristatymo arba atvykus pasiimti maisto. Šiuo metu „FoodOut.lt“ klientai gali užsisakyti maisto į namus iš daugiau kaip 60 restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų