REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ ketvirtadienį Eurolygoje laukia antrosios išvykos rungtynės. Kauniečių varžovas – gerai pažįstamas Stambulo „Anadolu Efes“ klubas. Būtent šis artėjantis susitikimas yra aptariamas naujausioje Žalgiris TV laidoje.

REKLAMA
REKLAMA

Per pastaruosius du metus žalgiriečiai su „Anadolu Efes“ žaidė net šešis kartus. Praėjusį sezoną „Žalgiris“ su turkais susitiko dusyk. Išvykoje kauniečiai pralaimėjo 61:72, tačiau namuose sekė saldus revanšas – 65:63. Abu kartus „Žalgiryje“ puikiai žaidė aukštaūgiai: pirmajame susitikime Paulius Jankūnas atkovojo 11, o antrajame Robertas Javtokas – 10 kamuolių.

REKLAMA

Laidos svečias Artūras Gudaitis akcentavo, jog būtent nuo aukštaūgių žaidimo turėtų priklausyti rungtynių baigtis. Savo ruožtu įžaidėjas Vaidas Kariniauskas pridūrė, jog jis, kartu su Luku Lekavičiumi, bandys stabdyti varžovų gynėjų liniją ir vieną „Anadolu Efes“ lyderių Dontaye Draperį.

„Varžovų komanda yra gerai sukomplektuota. „Anadolu Efes“ turi daug žaidėjų su Eurolygos patirtimi. Vienas jų yra D.Draperis, kurį gali būti sunku stabdyti. Tačiau mums tai nebus pirmos rungtynės, kai tai tenka daryti, todėl tikiu, kad viskas bus gerai“, - prieš kelionę į Stambulą sakė V.Kariniauskas.

Su „Anadolu Efes“ klubu „Žalgiris“ žais jau rytoj, ketvirtadienį, 19.30 val. Stebėti rungtynes sirgaliai yra kviečiami į „Žalgirio“ arenoje esančią „Žalgirio“ ambasadą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų