REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, spalio 28 d. Kaune pasirašyta sutartis, pagal kurią Eurolygoje rungtyniaujančio „Žalgirio“ krepšinio klubo naujuoju rėmėju tapo „Utenos“ alus.

Šiandien, spalio 28 d. Kaune pasirašyta sutartis, pagal kurią Eurolygoje rungtyniaujančio „Žalgirio“ krepšinio klubo naujuoju rėmėju tapo „Utenos“ alus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vėl tampame „Žalgirio“ rėmėjais, nes norime matyti Lietuvos klubus Europos komandų viršūnėje. Tikime, kad atnešime „Žalgiriui“ sėkmę, kaip prieš 15 metų, kuomet prabėgus vos metams nuo sutarties pasirašymo „Žalgiris“ iškovojo Eurolygos taurę“, - sakė rėmimo sutartį pasirašęs UAB „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

REKLAMA

„Mums šis bendradarbiavimas yra svarbus ir tuo, kad „Žalgiris“ yra ne tik Kauno, bet ir nacionalinė visos Lietuvos komanda, kaip ir „Utenos“ alus – ne tik ežerų krašto alus, bet yra mėgstamas visoje Lietuvoje“, - sakė p. R. Viršilas.

„Utenos“ alus pirmą kartą „Žalgirio“ komandos rėmėjais tapo dar 1998 m. Rėmėjas ženkliai prisidėjo prie to, kad jauna Kauno ekipa tais pačiais metais iškovojo Europos taurę, o 1999 m. „Žalgirio“ komanda Miunchene tapo Eurolygos nugalėtoja.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu „Žalgiris“ toliau laikosi savo strategijos ugdyti jaunus krepšininkus, kurie mokosi iš labiau patyrusių žaidėjų ir trenerių. Kad šią strategiją būtų galima sėkmingai tęsti mums reikalingi laiko patikrinti ir krepšinį išmanantys rėmėjai“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Rėmimo sutarties pasirašymo metu „Žalgirio“ vadovui R. Viršilas įteikė krepšinio sirgalių būgnus – talismanus ir palinkėjo juos perduoti aistringiausiems klubo sirgaliams, kurie galės griausmingai palaikyti „Žalgirį“ naujuose pergalinguose mūšiuose.

„Švyturys-Utenos alus“ – ilgametis nacionalinės krepšinio rinktinės rėmėjas, kurio parama atsispindėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pergalėse auksiniame Stokholme, sidabrinėje Liublianoje ir bronziniuose Sidnėjuje bei Stambule. Įmonės parama krepšiniui per 15 metų pasiekė 20 milijonų litų, ženkliai prisidėdama ne tik prie rinktinės pergalių, bet ir klubinių komandų iškilimo į Europos turnyrų dalyvių gretas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų