REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratų partijos nariai tarpusavyje nesutaria dėl konservatorių paramos mažumos Vyriausybei. Po penktadienį įvykusio Socialdemokratų partijos valdybos posėdžio Algirdas Brazauskas pareiškė, kad susitarimas su konservatoriais nebegalioja. Tuo metu Premjeras Gediminas Kirkilas ir toliau siekia bendradarbiauti su konservatoriais.

REKLAMA
REKLAMA

Partijos pirmininkas A. Brazauskas žurnalistams sakė, kad konservatorių paramos atsisakymas įtakos mažumos Vyriausybės darbui neturės. Pasak A. Brazausko, Vyriausybė ir toliau galės sėkmingai tęsti darbą bei galbūt ieškoti naujų partnerių.

REKLAMA

Tuo metu Ukrainoje viešintis G. Kirkilas išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, jog socialdemokratai tikisi, kad Tėvynės sąjungos sprendimai šeštadienį vyksiančiame tarybos posėdyje padės konservatoriams ir socialdemokratams grįžti prie bendradarbiavimo.

Konservatorių lyderis Andrius Kubilius Lietuvos radijui teigė jau sulaukęs G. Kirkilo skambučio. Anot A. Kubiliaus, Premjeras nesutinka su LSDP valdybos nuomone ir prašo konservatorių pirmadienį susitikti ir aptarti paramos klausimą.

REKLAMA
REKLAMA

Socialdemokratų partijos seniūnė Irena Šiaulienė, paklausta, ar politinės jėgos nebebendradarbiaus, teigė, jog viskas priklauso nuo konservatorių rytdienos sprendimo.

„Jie vakar buvo išplatinę pareiškimo projektą, kad susitarimas yra nutraukiamas ir nebegalioja. Mes valdyboje tiesiog pareiškėme, kad nepriklausomai nuo to Tėvynės sąjungos sprendimo, socialdemokratai kaip dirba, taip ir toliau dirbs Vyriausybėje“, – sakė I. Šiaulienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų