REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kolektyvinio finansavimo portale „Indiegogo“ pradėtas finansuoti naujas projektas „Bluesmart“, kurio autoriai užsimojo pagaminti „pirmąjį pasaulyje išmanųjį lagaminą“. Jis turi daugybę funkcijų, kurios, autorių nuomone, tiesiog būtinos visiems tiems, kurie daug keliauja.

REKLAMA
REKLAMA

„Engadget“ praneša, kad jei prekyboje pasirodys serijinis „Bluesmart“ lagaminas, jo kaina sudarys 235 dolerius (635 Lt), tačiau projektą finansiškai palaikysiantys vartotojai jį galės įsigyti už 195 dolerius.

REKLAMA

Už minėtus pinigus vartotojas gaus lagaminą su kodine spyna TSA, kurią užblokuoti bus galima pasinaudojus išmaniuoju telefonu. Speciali programėlė leis sekti lagamino buvimo vietą, o integruotas akumuliatorius „Bluesmart“ leis įkrauti išmaniojo telefono ar kito mobilaus įrenginio bateriją. Į rankeną integruotas daviklis, kuris, pakėlus lagaminą, pasakys, kiek šis sveria.

Lagamino savininkams kūrėjai pasiūlys mobilią programėlę, suderinamą su „iOS“ ir „Android“ išmaniaisiais telefonais. Ji informuos vartotoją, jei bagažas netikėtai pajudės ne tuo pačiu keliu, kur ir pats vartotojas arba jei į lagaminą bandys įlįsti pašalinis žmogus.

Naujienos rašymo metu „Bluesmart“ kūrėjai jau surinko daugiau nei 244 000 dolerių, o tai yra daugiau nei keturis kartus viršija sumą, kurios prašyta iš pradžių. Projekto autoriai tikina, kad išmanųjį lagaminą bus galima įsigyti 2015 m. rugpjūčio mėnesį.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų