REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tai, ką šiandien atliksite, suteiks laimės. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas. Pasistenkite labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tinkamas laikas atlikti svarbius darbus, pasirašyti dokumentus. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus. Itin atidūs būkite artimųjų norams.

REKLAMA

Dvyniai Ieškokite pagalbos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į vadovą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Beje, daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ir sutuoktinio.

Vėžys Galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų, tikėtinas ir skolos grąžinimas. Kita vertus, nepamirškite, kad neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, skola gali virsti kliuviniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai, nors patiems irgi palanku įteikti dovaną. Tiesa, piniginiams, turto reikalams tvarkyti ne itin geras laikas – būsite pernelyg patiklūs.

Mergelė Netikėtai viskas krypsta į gera, sulauksite dėmesio iš jums svarbaus asmens. Tinkamas laikas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, organizacijomis, galinčiomis turėti įtakos jūsų karjeros sėkmei. Bus naudingiau aptarti reikalus neformalioje aplinkoje.

Svarstyklės Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Romantiškos viltys gali išsipildyti.

Šaulys Tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus stabilu, lems sėkmę, aplinkinių pagarbą. Būkite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pasitarnauti.

Ožiaragis Tikėtini pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti, – palanki proga ir dovanai įteikti. Tinka pasirašyti svarbius dokumentus. Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

REKLAMA

Vandenis Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos.

Žuvys Prieštaringas metas, kai galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar sutuoktinio, tačiau dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais: įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų