REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Žalgirio“ dublerius palikus Lukui Lekavičiui ir Donatui Taroliui, komandoje auga naujas talentas. Nacionalinėje krepšinio lygoje stabiliu žaidimu dėmesį į save vis dažniau atkreipia septyniolikmetis 204 cm ūgio Kauno „Žalgirio“ dublerių puolėjas Martynas Echodas. Vienas naudingiausių lygos krepšininkų (vid. 17 naud. bal.) tik šiame sezone tapo „Žalgirio-2“ komandos starto penketo žaidėju ir iškart – jos lyderiu.

REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį kauniečio atstovaujama komanda iškovojo dvi pergales iš dviejų galimų, o pats aukštaūgis prie jų prisidėjo 19,5 taško, 12 atkovotų kamuolių ir 26,5 naudingumo balo vidurkiais. M. Echodas pripažintas geriausiu ketvirtosios NKL savaitės krepšininku.

REKLAMA

Penktadienio (10.24) rungtynėse su Kauno „JAZZ-Diremta“ jaunasis žalgirietis pelnė 22 taškus, atkovojo 12 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, blokavo 3 varžovų metimus ir surinko 32 naudingumo balus.

Šeštadienį (10.25) M. Echodas į Raseinių „Rasų“ krepšį įmetė 17 taškų, sugriebė 12 atšokusių kamuolių, perėmė 2 kamuolius ir aikštę paliko su 21 naudingumo balu.

Į geriausio savaitės krepšininko titulą taip pat pretendavo Saulius Kuzminskas (Molėtų „Ežerūnas-Karys“), Ignas Daukšys („Vilnius“), Benas Bagdonavičius (Joniškio „Delikatesas“), Julius Kazakauskas (Klaipėdos „Nafta-Uni-Akvaservis“), Šarūnas Beniušis (Šakių „Zanavykas“) ir Karolis Guščikas (Raseinių „Rasai“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų