REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinų kompanijos „Alcatel“ viceprezidentas Danas Dary, duodamas interviu britų leidiniui „The Guardian“, pasidalino savo mintimis, kaip įsivaizduoja „Microsoft“ mobilios operacinės sistemos „Windows Phone“ ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

D. Dary teigimu, korporacija „Microsoft“ nemažai dėmesio skiria nebrangių mobilių įrenginių segmentui, o šis žingsnis, anot „Alcatel“ viceprezidento, yra visiškai pateisinamas ir suprantamas.

REKLAMA

Jo nuomone, biudžetiniuose išmaniuosiuose telefonuose „Windows Phone“ siūlo žymiai geresnę darbo patirtį, nei tai gali pasiūlyti konkuruojančios platformos. Nors jos nebuvo patikslintos, tačiau galima manyti, kad mintyje turėta operacinė sistema „Android“.

Tokią išvadą A. Dary daro, remdamasis įvairių mobiliojo ryšio operatorių patirtimi. Dar daugiau, jis mano, kad „Windows Phone“ reikėtų visiškai palikti aukščiausios kainų kategorijos segmentą.

REKLAMA
REKLAMA

Pati „Alcatel“ visiškai susikoncentravusi ties išmaniaisiais telefonais, kurie kainuoja iki 200 JAV dolerių (540 Lt). Tarp tokių galima paminėti modelį POP 2, kuris turi 64 bitų procesorių „Qualcomm Snapdragon 410“.

Kinų kompanijos atstovas mano, kad „Microsoft“ mobilioji operacinė sistema idealiai tinka vartotojams, kurie pirmą kartą keičia paprastą mobilų telefoną į išmanųjį.

Per šiuos metus „Microsoft“ surado apie dvidešimt naujų partnerių, kuriuos patraukė tuo, jog atsisakė imti licencines išmokas už savo operacinės sistemos „Windows Phone“ naudojimą. Tai leido patraukti daug Indijos, Kinijos ir kitų šalių kompanijų, kurių išmanieji telefonai namų rinkose yra labai populiarūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų