REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai prieš metus Lietuvos paštas atsinaujino savo spausdinimo įrangą, jos darbo našumas padidėjo 35 proc., o pajamos iš spausdinimo paslaugų per pastaruosius ketverius metus išaugo 45 proc. Į įrangos atnaujinimą Lietuvos paštas investavo apie 500 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors pastaruoju metu rinka traukiasi ir popierinių sąskaitų vis dažniau atsisakoma, mūsų investicijos pasiteisino ir rezultatai tik gerėja. Pagrindinis Lietuvos pašto Spausdinimo paslaugų departamento privalumas, palyginti su kitomis informacijos logistikos paslaugas teikiančiomis įmonėmis, yra tai, kad čia paslaugos teikiamos „nuo... iki...“ principu, t. y. nuo duomenų tvarkymo, dokumentų išspausdinimo iki jų išsiuntimo ir pristatymo gyventojams“, – sakė Lietuvos pašto Spausdinimo paslaugų departamento vadovas Algirdas Šimonis.

REKLAMA

Pasak A. Šimonio, pastaruosius keturis metus spausdinimo paslaugų užsakymų skaičius kasmet auga apie 25 proc. Vadovas skaičiuoja, kad šių metų rezultatai turėtų būti dar geresni.

Šiuo metu Lietuvos pašto spausdinimo paslaugomis naudojasi per 100 įvairių įmonių – bankai, telekomunikacijų, draudimo, kreditų bendrovės, valstybinės institucijos. Spaustuvė pajėgi paruošti pristatymui per 100 tūkst. vokų kiekvieną dieną.

Lietuvos pašto spausdinimo ir dėjimo į vokus centras yra visiškai kompiuterizuotas – pateikti duomenys automatiškai apdorojami, atspausdinami greitaeigiais lazeriniais spausdintuvais, automatizuotu būdu dedami į vokus ir pristatomi gavėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų