REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio pabaigoje sporto klubas „Sparta Gym“ ir WAK-1F (pasaulio mėgėjų K-1 federacija) kviečia į įdomų ir jaudinantį renginį – Europos mėgėjų K-1 čempionatą. Čia varžysis kovotojai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos, Anglijos ir kitų Europos valstybių, kartu ir kelios sportininkų delegacijos iš tolesnių šalių.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp čempionato kovotojų galima bus sutikti ir jau pažįstamus veidus. Prie dalyvių prisijungs Sergejus „Kuvalda“ Maslobojevas – tituluočiausias Lietuvos kovotojas ir pasaulio kikbokso čempionas, tik ką Lenkijoje puikiai pasirodęs bušido KOK turnyre, taip pat publikai gerai žinomas sportininkas Julius Mocka, jaunasis talentas Laurynas Sriubiškis ir kiti perspektyvūs kovos menų atstovai, kurie jau greitai dalyvaus prestižiškiausiuose komerciniuose turnyruose.

REKLAMA

K-1 šiuo metu yra itin populiarus kovos sporto formatas. Įvairių pilno kontakto sporto šakų atstovai čia varžosi vienodomis taisyklėmis. Nėra stiliaus apribojimų, todėl jėgas gali išbandyti kiekvienas dvikovoms pasiruošęs sportininkas. Šios šakos žvaigždėmis yra buvę karatistai, boksininkai, Muay Thai atstovai, kikboksininkai ir t.t.

Renginys iš panašių varžybų išsiskirs dalyvių įvairove ir intriguojančiais susirungimais – mėgėjų dvikovos dažniausiai nustebina ypatinga, įtraukiančia atmosfera, nes čia nebūna vietos kompromisams. Europos čempionatas vyks lapkričio 20-23 dienomis, „Ekinstos“ sporto komplekse, Vytenio g. 46B, Vilniuje. Įėjimas nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų