REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka ketvirtadienį pusiau juokais prisipažino turįs trečią sūnų, ir pareiškė, kad būtent jį, jauniausiąjį iš savo vaikų, rengia įpėdiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferencijoje Minske atsakydamas į klausimą, ar rengia savo vyresnįjį sūnų Viktorą tapti jo įgaliojimų perėmėju, A.Lukašenka atsakė, kad "nei pirmasis, nei antrasis, bet galbūt trečiasis sūnus bus prezidentas".

REKLAMA

"Mes niekada namie šių problemų nesvarstome, prisiekiu vaikais. Viktoras šiandien ir rytoj dar bus silpnesnis už dabartinį prezidentą. O kalbant apie įgaliojimų perėmėją, tai patį mažiausią rengsiu - unikalus žmogus", - ketvirtadienį šypsodamasis pažymėjo A.Lukašenka.

Drauge prezidentas, kurį Vakarai laiko paskutiniu diktatoriumi Europoje, pridūrė, kad "artimiausioje ateityje Baltarusijos prezidentas bus Lukašenka".

Iki šiol buvo žinoma tik apie du Baltarusijos lyderio sūnus - Viktorą ir Dmitrijų.

Viktorą, kuris yra valstybės vadovo patarėjas, A.Lukašenka sausio 5 dieną paskyrė šalies Saugumo tarybos nariu. Jaunesnysis Dmitrijus politikoje nedalyvauja, bet yra "Prezidento sporto klubo" vadovas.

Kai dėl trečiojo sūnaus, kurį A.Lukašenka nurodė kaip galimą įgaliojimų perėmėją, tai iki šiol apie jį nieko nebuvo žinoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų