REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Alexander Wang x H&M“ kolekcija pristatyta Niujorke

Susirinko žvaigždžių desantas

Vakar „Armory on the Hudson“ arena Niujorke iš uždaro stadiono virto mados arena, kurioje visam pasauliui buvo pristatyta „Alexander Wang x H&m“ kolekcija.

Vakar „Armory on the Hudson“ arena Niujorke iš uždaro stadiono virto mados arena, kurioje visam pasauliui buvo pristatyta „Alexander Wang x H&m“ kolekcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Jessica Chastain, Mary J. Blige ir Dakota Fanning ir kitos įžymybės stebėjo mados šou, pristatytą ant futuristinio bėgimo takelio. Kolekcija bus galima įsigyti 250 „H&M“ parduotuvių visame pasaulyje ir internete nuo š.m. lapkričio 6 d. Lietuvoje kolekciją bus galima įsigyti išskirtinai „H&M” parduotuvėje Vilniuje, PC „GO9“.

REKLAMA

 

Po pristatymo DJ Jesse Marco podiumą pavertė šokių aikštele. Vėliau publika stebėjo Sharaya J pasirodymą ir po jo sekusį Missy Elliott siurprizą. Missy sudainavo vienus garsiausių savo hitų, tokius kaip „Get ya Freak On“ ir „Work it“. DJ ir prodiuseris Diplo tęsė vakarėlį, trukusį visą naktį.

 

Renginį pradėjo trys bėgikai, atlikę parkūro pasirodymą. Sportiniais marškinėliais, kurie skelbė „Team Wang“ ir „Team H&M“, pasipuoši publika atlikėjus lydėjo ovacijomis ir entuziastingai mojavo bokso pirštinėmis.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kartu su įžymybėmis ir mados industrijos žiniasklaidos atstovais, renginyje dalyvavo ir abiejų prekės ženklų gerbėjai. Pakvietimus į renginį buvo galima laimėti specialiuose lošimo automatuose, kurie buvo įrengti atrinktose „H&M“ parduotuvėse Niujorke. Pasirodymą visame pasaulyje buvo galima tiesiogiai stebėti ir hm.com bei alexanderwang.com svetainėse.

 

„Šio vakaro „Alexander Wang x H&M“ kolekcijos pristatymas buvo pilnas energijos ir potyrių, kurie netelpa į tradicinio mados šou rėmus. Pradedant paties renginio atmosfera ir greičiu, iki pop-up parduotuvės persirengimo kabinų erdvėje bei Missy Elliott ir Sharaya J pasirodymų. Tiesiog norėjau, kad visi atsipalaiduotų ir pasilinksmintų. Tikiuosi, kad pavyko tai pasiekti,“ – sako Alexander Wang.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

„Šio vakaro šventė tikrai atspindėjo „Alexander Wang x H&M“ kolekcijos temą. Atrodė, kad patyrėme sporto ir mados akistatą. Niujorkas buvo tobula vieta šiam įvykiui“, - sakė „H&M“ patarėja kūrybos klausimais Margareta van den Bosch.

 

„Kolekcija mane tiesiog išskraidino. Ji labai aštri, ji yra viskas. Man ji be galo patinka“, - sako Mary J. Blige.

 

„Myliu Alexander Wang. Žaviuosi, kaip jis sugeba gatvės drabužius paversti mada. Neįtikėtina, kaip „H&M“ padaro garsių dizainerių madą įperkamą visiems“, - sako Jessica Chastain.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų