REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Galimi netikėtumai, planų pasikeitimas, bet tai tik į naudą. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata. Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra.

REKLAMA

Dvyniai Galite nukentėti, jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate impulsyvūs. Nepatartina priimti sprendimų karjeros klausimais.

Vėžys Remkitės tik savimi, savo galimybėmis. Tačiau mokėkite įvertinti, ką gero gavote iš artimųjų, ypač sutuoktinio, kuo padėjo dalykiniai partneriai. Jei esate susituokę, venkite flirto – dabar tai gali išskirti.

Liūtas Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, bet tai geriau nei patiklumas. Patartina vengti bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Nauja pažintis gali tapti lemtinga.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką ir meilę skirti vien šeimai, pamirškite dalykinius rūpesčius. Jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtinga ar to, ką menkai išmanote.

Svarstyklės Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Pasaugokite vaikus. Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima painiava. Dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai.

Skorpionas Reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų. Didesnė apsinuodijimo tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Kai kam ši diena sukels abejonių, kad viskas yra atvirkščiai nei manote, kad einate ne tuo keliu ar ne su tuo partneriu. Gali tekti patirti, kad teisus kas nors kitas, bet ne jūs. Tai metas, kai netinka skelbti karo žygio artimiesiems ir savo partneriams.

Ožiaragis Sunki ir nepalanki diena. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Saugokite sveikatą ir turtą.

Vandenis Pamėginkite įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite, tik neskubėkite daryti išvadų. Išrankiau vertinkite gautus pasiūlymus, išgirstą informaciją. Nerizikuokite vairuodami.

Žuvys Neverta žavėtis kuo nors nauju ar keisti gyvenimo kurso. Saugokite darbo vietą, pareigas. Nepatartina ginčytis su vyresniais ir viršesniais asmenimis.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų