REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Tikriausiai susipainiosite santykiuose ar požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų ar partnerių gali smarkiai nuvilti. Nedarykite skubotų išvadų.

Avinas Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir slogių įspūdžių. Tikriausiai susipainiosite santykiuose ar požiūriuose. Kažkas iš draugų, pažįstamų ar partnerių gali smarkiai nuvilti. Nedarykite skubotų išvadų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, kažką pertvarkysite versle ar namuose. Tai turbūt kainuos daugiau nei apskaičiavote iš anksto. Rizikinga atlikinėti finansines operacijas, pirkti stambius pirkinius, investuoti - galima įklimpti į rimtus nuostolius. Gresia avarijos.

REKLAMA

Dvyniai Gali slėgti neaiški baimė, netikrumas dėl asmeninių santykių, nuosavybės. Atrodys, jog niekam nerūpite arba kad kiti siekia jumis pasinaudoti. Pasistenkite nesipykti su tais, kurie jums svarbūs, kad ir kaip erzintų jų kalbos.

Vėžys Gali strigti praktiniai dalykai, verslas. Norėsite būti niekam neskolingi, bet tuo pačiu nieko neprarasti. Reikaluose su pinigais, prekėmis šiandien derėtų viskuo abejoti ir stropiai tikrinti.

Liūtas Stenkitės būti objektyvūs, tolerantiški. Nemokykite kitų, kaip gyventi. Pirmiausia atsigręžkite į save, savo aplinką - ar viską darote nepriekaištingai. Vairuokite atsargiai, nes nervinė įtampa, išsiblaškymas silpnins jūsų reakciją.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Išvengti nesusipratimų bus nelengva netgi namuose. Tikėtinas emocinis stresas, nekokia žinia apie artimą žmogų. Stenkitės sutelkti valią ir pasisemti optimizmo iš gerų prisiminimų. Venkite alkoholio, sunkiai virškinamo maisto.

Svarstyklės Gali paaiškėti, kad jūsų aplinkoje yra žmonių, linkusių jums kenkti. Kas beįvyktų, nepraraskite savigarbos ir pagarbos kitiems. Skausmo gali suteikti meilė, pavydas. Galimas skandalas. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus.

Skorpionas Šiandien labiau prispaus darbai ir piniginės problemos. Gali pasirodyti, kad jūsų situacija gana įtempta - pasijus slapta priešprieša, kolegų nepritarimas, antstolių puolimas ar pan. Nesiimkite nieko rizikingo - visas jūsų triūsas nueis perniek.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Ši diena privers rimčiau pamąstyti apie asmeninių ir verslo santykių ateitį. Silpni ryšiai gali nutrūkti arba patirti krizę.

Ožiaragis Labai įtempta diena, ypač jei turite finansinių problemų. Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote konkurentu arba visų savo problemų šaltiniu. Pasitelkite kantrybę ir diplomatiją, jei sunkaus bendravimo neįmanoma išvengti.

Vandenis Gali kilti nesusipratimų darbe, kelionėje, tarptautiniuose reikaluose bei draugystės ryšiuose. Žmogus, iš kurio daug tikėjotės, gali sugriauti jūsų iliuzijas arba tiesiog vengti grąžinti skolą, atsilyginti už paslaugą ar pan.

Žuvys Ši diena įneš sumaišties į jūsų vidinį pasaulį. Atrodys, kad užsiimate ne tuo, kuo turėtumėte. Arba tai, ko imsitės, gali baigtis ne taip, kaip planavote. Verčiau nerizikuokite ir nespręskite svarbių reikalų, nesiaiškinkite santykių.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų