REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančio jubiliejaus proga dovanų gavusi kelionę į Sardinijos salą parlamentarė Dalia Teišerskytė atostogų išvyko sesijos metu, be to, į kelionę pasiėmė atostogų prašymo neparašiusią savo padėjėją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, Seimo narė į Sardiniją iškeliavo beveik dviem savaitėms ir nedalyvaus šio antradienio bei ketvirtadienio posėdžiuose. Seimo valdyba pritarė D.Teišerskytės asmeninei kelionei spalio 14-16 dienomis.

REKLAMA

D.Teišerskytė teisinosi tiktai dėl vieno praleisto posėdžio. „Taip, vieną dieną padariau pravaikštą. Bet nemanau, kad tai didelė nuodėmė. Žmonės praleidžia savaites, net mėnesius, ir niekam neužkliūvau, - aiškino Etikos ir procedūrų komisijos narė.

Be to, D.Teišerskytė pripažino, kad į Sardiniją ji išvyko kartu su savo padėjėja ir jos motina. Būtent dėl to gali kilti skandalas, mat nė viena politikės padėjėjų nėra parašiusi prašymo atostogoms. Tai „Lietuvos rytui“ patvirtino Seimo kanceliarijos Personalo skyriaus atstovai, paklausti, kuri iš keturių parlamentarės talkininkių šiuo metu oficialiai yra išėjusi atostogų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų