REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbėdamas apie tolimesnius savo veiksmus bei ateitį Fernando Alonso pareiškė, kad jo sprendimas, kuris turėtų paaiškėti artimiausiu metu, daugeliui bus akivaizdus, rašo F-1.lt

REKLAMA
REKLAMA

Ispanas po lenktynių Sočyje (Rusija) atsakinėjo į žurnalistų užduodamus klausimus, tačiau nieko konkretaus apie tai, kurios ekipos garbę gins kitais metais, taip ir nepasakė.

REKLAMA

„Kaip jau sakiau Suzukoje, suprantu visų smalsumą bei sirgalius. Tačiau nesirūpinkite – nusiraminkite ir mėgaukitės. Kai ateis metas sužinoti, sužinosite“, – sakė F. Alonso.

Dar visai neseniai ėmė sklisti kalbos, kad ispanas kitų metų sezonui gali pasirinkti ne „McLaren“, o „Mercedes“. Tačiau pastarosios atstovai paneigė norintys į savo gretas persivilioti F. Alonso. Pats sportininkas užsiminė, kad kitais metais jo bolide greičiausiai nebus sumontuotas „Mercedes“ variklis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip jau sakiau Suzukoje, mano mintys apie tai, ką ketinu daryti ateityje yra nusistovėjusios jau 2-3 mėnesius. Suprasite, kad mano sprendimas – akivaizdus. Ketinu daryti tai, kas geriausia dėl mano ateities, dėl „Ferrari“ ateities. Pastaruosius septynerius metus mano prioritetas buvo padėti šiai fantastiškai komandai.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų