REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ vadovas Bernie Ecclestone'as per savo karjerą pasirašė sutarčių už 64,12 milijardus litų. Tai yra didžiausia vieno žmogaus sudarytų sandorių suma per visą profesionalaus sporto istoriją, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Sporto organizacijos dažniausiai turi dideles komandas, kurios užtikrina rėmimą, dirba su televizijomis ir korporacijomis. Tuo tarpu „Formulėje-1“ dėl visų sutarčių derasi B. Ecclestone'as. Didžiausią kontraktą B. Ecclestone'as yra pasirašęs su Vokietijos transliuotoju „RTL“. Iki šiol ši sutartis atnešė apie 3,8 milijardus litų pajamų.

REKLAMA

Praeitais metais „Formulė-1“ gavo maždaug 4,4 milijardus pajamų, daugiau nei pusę iš jų sudarė pinigai gaunami iš transliuotojų bei varžybų organizatorių. Likusi dalis surenkama iš rėmėjų, tokių kaip „Rolex“ ar „DHL“.

Šį sekmadienį Sočyje įvyko pirmasis Rusijos GP etapas. Rengti lenktynes Rusijai kasmet kainuos 110 milijonų litų. Nepaisant didelio pasisekimo, kyla nemažai kalbų, kokia kryptimi toliau judės „Formulė-1“, nes B. Ecclestone'ui šį mėnesį sukaks 84 metai ir šis neturi įpėdinio.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų