REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pirmadienio dėl laiku nemokamų algų į darbą grasina neiti kai kurie Vilniaus gatvių apšvietimo elektros tinklų darbuotojai, penktadienį pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“. Darbuotojai ketina nevažiuoti taisyti gedimų.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybės įmonė savo darbuotojams buvo skolinga už tris mėnesius. Darbuotojams raštu pranešus, kad neis į darbą, skola sumažėjo. Išmokėtas liepos mėnesio atlyginimas ir rugpjūčio avansas. Vilniaus miesto savivaldybė sako, kad stengsis kuo greičiau atsiskaityti su darbuotojais, tačiau slegia skola „Lesto“ už elektros energiją, ji sudaro 8,5 mln. litų.

REKLAMA

Dėl laiku nemokamų algų ketina protestuoti Vilniaus viešojo transporto vairuotojai. Jie žada spalio 21 dieną surengti streiką, jei iki to laiko negaus atlyginimų už rugsėjo mėnesį. Autobusų ir troleibusų vairuotojai streiko metu ketina išvažiuoti tik į 30 procentų maršrutų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų