REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Stigs aiškumo ir geros nuotaikos, jūsų sprendimai gali tapti trumparegiški, ypač finansiniu klausimu. Aplinkybės gali įtraukti į svetimas problemas. Padėkite kitiems, jei jūsų prašys, tiesa, dėl to neturite nukentėti patys, ypač artimieji.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Patartina netvarkyti juridinių reikalų, taip pat tų, kurie susiję su dideliu turtu. Būkite tolerantiškesni tėvų ir visuomenės nuomonei.

REKLAMA

Dvyniai Tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su vadovu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni.

Vėžys Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, tačiau jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus.

Liūtas Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas – vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Beje, nesistenkite kitiems įtikti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Puiki diena: daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, apimti panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų – tapsite jų lyderiu. Rizikuokite, jei jus remia kolektyvas, šeima.

Svarstyklės Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite, neįsipareigokite materialiai, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų ar mylimo žmogaus (galbūt vaiko) kaprizų.

Skorpionas Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, didelių išlaidų. Nebūkite patiklūs: lengvabūdiški ar pernelyg savimi pasitikintys asmenys gali jus suklaidinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Ne itin maloni diena. Nesiimkite svarbių darbų: dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite draugais, partneriais. Daugiau dėmesio skirkite šeimai. Pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką.

Ožiaragis Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar išspręsti asmeninę problemą. Tiesa, nereikėtų laukti ugningo mylimo žmogaus asistavimo: tai santūrumo (laikino) metas.

Vandenis Viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių, savo vaikų nuomonei. Likite atidesni skaičiuodami, rašydami, vairuodami. Pasistenkite kantriau reaguoti į mylimo žmogaus priekaištus.

Žuvys Aplinkybes, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti. Vis dėlto kraštutinumų reikėtų vengti. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais, pavaldiniais – galite sukelti nepasitenkinimą, paskatinti protestą.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų