REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draugystės „burburlas“ sprogo – apie Majamį po ketverių metų palikusį LeBroną Jamesą buvęs jo bendražygis Chrisas Boshas nenori nieko girdėti. Paklaustas, ar kalbėjo su Karaliumi Jamesu po to, kai šis persikėlė į „Cleveland Cavaliers“ klubą, „Heat“ puolėjas atsakė trumpai ir aiškiai: „Ne“.

REKLAMA
REKLAMA

Į viešumą tai pasklido praėjus vos kelioms dienomis po to, kai kitas „Heat“ lyderis Dwyane‘as Wade‘as atvirai deklaravo apie išlikusią tvirtą draugystę su L. Jamesu.

REKLAMA

„Heat“ komanda Rio de Žaneire žais ikisezonines NBA rungtynes su „Cavaliers ir Ch. Bosho tikrai netraukia galimybė paplepėti ir pasimatyti su buvusiu komandos draugu. „Jei vaikinai nėra mano komandos drabužinėje, neturiu jiems laiko, nesvarbu, kas jie“, - tėškė Majamio ekipos puolėjas.

Pirmą kartą nuo L. Jameso išvykimo iš Majamio „Heat“ žaidėjas atvirai demonstravo nepasitenkimą, o Ch. Boshas juk vienas tolerantiškiausių krepšininkų lygoje. Kad ir kaip ten būtų, „Heat“ komandai tai – geras ženklas. Tai rodo, kad žaidėjai nori įrodyti visiems, tame tarpe ir L. Jamesui, kad Majamio klubas puikiai žais ir be Nr. 6.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų