REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes“ komanda svarstytų galimą Fernando Alonso kandidatūrą 2016 metams, jeigu nepavyktų susitarti su Lewisu Hamiltonu, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu netyla kalbos apie ispano ateitį „Formulėje-1“, kai šis paskelbė, jog po sezono veikiausiai paliks „Ferrari“ komandą.

REKLAMA

Dukart pasaulio čempioną savo gretose vėl norėtų matyti „McLaren“ ekipa, kuri, pasak šaltinių, jau yra pažengusi derybose su F. Alonso.

Vis dėlto „McLaren“ komanda norėtų pasirašyti sutartį su sportininku ilgesniam laikui, tačiau dar nėra tikra, ar galės kartu su nauju „Honda“ varikliu pasiūlyti konkurencingą bolidą.

Tuo metu L. Hamiltonas turi galiojantį kontraktą su „Mercedes“ komanda kitiems metams. Vokiečiai taip pat keletą kartų išreiškė tvirtą nuomonę, kad pilotų keisti ateinančiam sezonui neketina.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas kalbos dėl L. Hamiltono sutarties pratęsimo ilgesniam laikui sustabdytos, nes laukiama kovos dėl čempiono vardo pabaigos.

Visgi „Mercedes“ nori apsidrausti, jei britas nuspręstų pereiti į kitą komandą ir teigia, jog jų akiratyje visi pilotai.

„Tai visiškai aišku, kad kiekviena komanda ir pilotas turi iš kiekvienos situacijos išspausti viską“, – kalbėjo „Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas.

„Šiuo metu esame tokie laimingi su Nico ir Lewisu. Turime kontraktus su abiem pilotais iki kitų metų pabaigos, tačiau ateis laikas, kai turėsime galvoti, kas bus po to.“

Nepaslaptis, kad ateityje F. Alonso kelias gali pasukti ir į „Williams“ gretas, kuriose dirba buvęs ispano bendražygis Patas Symondsas.

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų