REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš 2016 m. Europos futbolo čempionato atrankos turnyro rungtynes tarp nacionalinių Lietuvos ir Estijos rinktinių, jėgas futbolo aikštėje išmėgins ir šių šalių sporto žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tradicija žaisti su Lietuvoje viešinčiais užsienio šalių sporto žurnalistais gimė prieš keletą metų ir ją sėkmingai įgyvendiname. Rungtyniavome su Škotijos, Lenkijos, Graikijos, Latvijos žurnalistais. Kvietimą išbandyti jėgas futbolo aikštėje priėmė ir kolegos iš Estijos. Tikimės, kad į kvietimą atsilieps ir sekmadienį Lietuvoje viešėsiantys Slovėnijos žurnalistai“, - sako rungtynes organizuojančio Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „PRESS‘o“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

REKLAMA

„PRESS‘o“ komandoje žais žinomi komentatoriai ir sporto žurnalistai Nerijus Kesminas ir Maksimas Vojevodinas (Viasat Sport Baltic) Aurimas Tamulionis (TV3), Evaldas Gelumbauskas (Respublika), Artūras Gimžauskas (Sportas.info), Rimas Mauricas (M-1), Virginijus Razmantas (BNS) ir kiti.

Lietuvos ir Estijos sporto žurnalistų rungtynės vyks ketvirtadienį Vilniuje 15:30 val. „Fanų“ stadione (Linkmenų g. 8).

Daugiau negu tūkstantį žurnalistų vienijančioje Lietuvos žurnalistų sąjungoje sporto žurnalistų klubas „PRESS‘as“ įkurtas 2005 metais. Klubas kasmet rengia jau tradiciniais tapusius turnyrus – tarptautinį žurnalistų futbolo turnyrą, Lietuvos žurnalistų futbolo ir krepšinio čempionatus. „PRESS‘o“ žurnalistai atstovauja Lietuvai užsienyje vykstančiuose tarptautiniuose žurnalistų turnyruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų