REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu nenorite įžeisti partnerio, ar miegate su tokiu, su kuriuo net neįmanoma jo patirti – teks kartais malonųjį O (orgazmą) suvaidinti.

REKLAMA
REKLAMA

1 žingsnis:

Pradėk nuo keletos tylokų aimanų. Tavo akys pusiau praviros, veido raumenys atsipalaidavę.

2 žingsnis:

Kai vaitosi, išlemenk keletą paskatinančių frazių, tokių kaip „taip, taip mielasis“, arba „kaip man gera, daugiau“ ir pan. Tegul balsas būna kiek uždusęs.

REKLAMA

3 žingsnis:

Palaipsniui vaitok vis garsiau. Agresyviau elkis. Giliau kvėpuok. Svarbiausia PALAIPSNIUI. Jeigu nuo tylių aimanų staiga pereisi iki garsaus rėkimo – apgausi nebent skaistuolį.

Kai įsivažiuosite, intensyviau emocijas rodykite veido mimikomis: suraukite antakius, pražiokite lūpas, sugriežkite dantimis.

4 žingsnis:

Įsitikink, kad juda visas Tavo kūnas. Kvailai atrodys, jeigu veide keisis mimikos, aimanuosi, o kūnas bus nejudrus kaip baslys. Paliesk savo kojomis jo kojas, rankomis apsivyk kaklą, braižykis į nugarą.

REKLAMA
REKLAMA

Įsijautusi į vaidmenį nepamiršk, jog vyrai paprastai „išsiveržia“ greit ir be didelių ceremonijų. Jausk, kada ir Jam artėja didysis O ir intensyvink savo emocijas.

5 žingsnis:

Pranešk apie neišvengiamą palaimą giliu atodūsiu „O, Dieve, aš jau, jau tuoj!“

6 žingsnis:

Suspausk savo partnerį stipriau, įsikabink nagais į jo odą, atverk plačiau burną, išsiriesk labiau, grasiau aimanuok, tankiau kvėpuok.

7 žingsnis:

Kol Tu vaidini, rėk, jog nori, kad jis taip pat baigtų. Vyrams tai patinka!

8 žingsnis:

Kai Tu jau baigei, nerišliai pagirk jo lovos įgūdžius, maždaug taip „tai... buvo...žinai, Tu...Tai tiesiog nepakartojama...“

Nenutrauk vaidybos. Geriausi aktoriai vaidina net tada, kuomet išjungiamos kameros. Tikiuosi, supratai mintį?

Slapta VINIS Ar žinojai, jog daugelis moterų (kiek daugiau nei 70 proc. orgazmą vaidina kone nuolat, o vyrų (kiek daugiau nei 20 proc.)?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų