REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Bus sudėtinga, bet turbūt teks reguliuoti kitų žmonių pinigus, skolas, priešintis primetamiems išbandymams bei iššūkiams, tvarkyti sudėtingus reikalus. Finansinė atsakomybė gali sukelti didelį vidinį nerimą bei nesveiką įtampą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Norėsis pakeisti aplinką, trauks naujovės, egzotika, neįprasta rizika. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais ar jums nepažįstamais žmonėmis. Galvokite, ką kalbate, rašote. Net jūsų kūno kalba darys įtaką stebintiesiems, kaip elgiatės.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite išsaugoti reputaciją ir pasiektas pozicijas, kad ir kaip to nenorėtų jūsų priešininkai. Tikėtinas provokuojamas pokalbis, diskusija, ir nuo jūsų reakcijos priklauso, ar kažkas nepasikeis į bloga. Elkitės atsakingai, santūriai.

Vėžys Atsiras netikėtų trikdžių, jei turite organizuoti derybas, parodą, susirinkimą, šou renginį ar kt. Jauskite moralinę atsakomybę už tai, kuo bandote įtikinti kitus, nes jei gudrausite vedami nedorų motyvų, pakenksite savo įvaizdžiui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gerai jaustis jums trukdys per didelis emocinis jautrumas, nepasitenkinimas savimi ar aplinka. Nerimausite dėl paskalų ar į paviršių kylančios slėptos informacijos. Gali staiga paūmėti sveikatos problema.

Mergelė Šiandien nesiseks tvarkyti nuosavybės dokumentus, turto ir pinigų reikalus ar dėl to tarpininkauti, bylinėtis. Galimi nenumatyti trikdžiai. Lengvai trūkinės ryšiai ir sutartys.

Svarstyklės Pinigų lakumas šiandien bus neįtikėtinas. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors reikės skubiai taisyti, remontuoti. Tikėtinas rūpestis, susijęs su artimu žmogumi - jo elgesiu ar sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Rytas bus nervingas, jei reikia skubiai parengti publikaciją ar gauti dokumentą, imti ar teikti interviu. Galite sulaukti nemalonių raginimų, kritikos.

Šaulys Tikėtina, kad gausite nerimauti verčiančią žinią apie reikalus, susijusius su darbu, nuosavybe, turto ar verslo santykiais. Regis, reikės peržiūrėti verslo įmonės ar šeimos biudžetą, jo paskirstymą ir skubiai keisti kažkokius planus.

Ožiaragis Iki pietų rizikinga veltis į nelabai aiškius dalykus, nes bus grėsmė užkibti ant aferistų, kabliuko, susigundyti avantiūra, kuri atneštų nuostolių. Daugiau bendraukite su vaikais, domėkitės jų išgyvenimais, poreikiais ir jų paisykite.

REKLAMA

Vandenis Diena gali būti problemiška dėl padidėjusios emocinės įtampos, sveikatos sutrikimo, nesutarimų su kolegomis. Darbas atims nemažai jėgų, o buitis - dar daugiau, ypač jei įvyks kažkas nenumatyta.

Žuvys Apie nieką negalėsite galvoti, išskyrus asmeninius santykius ar juridines peripetijas. Nekokia diena skleisti informaciją, nes už klaidas teks atsakyti. Atidžiai išnagrinėkite, po kuo pasirašote.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų