REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki Lietuvos futbolo rinktinės pirmųjų 2016 m. Europos čempionato atrankos rungtynių namuose su Estija likus vienai dienai aistruoliai dar gali suskubti įsigyti išankstinius pigesnius bilietus, tačiau jų sparčiai mažėja, praneša LFF.

REKLAMA
REKLAMA

5067 žiūrovų vietas turintis LFF stadionas jau keturiais penktadaliais užpildytas - liko apie 1 tūkst. laisvų vietų. Iš Estijos atvyksiantys aistruoliai įsigijo maksimalų jiems skirtą bilietų skaičių – beveik 500. Rungtynėms akredituota beveik 100 žiniasklaidos atstovų, iš jų apie 20 atvyks iš estijos.

REKLAMA

„Meteorologai rytoj vakare numato žada puikų orą, tad siūlytume žiūrovams nelaukti iki paskutinės valandos ir pasirūpinti bilietais iš anksto. Taip galėsite juos įsigyti juos pigiau bei išvengti eilių prie kasų“ , - sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Suskubę bilietus į artimiausias dvejas rungtynes dar gali įsigyti palankiomis kainomis. Miesto kasose prekyba baigsis 1 val. iki rungtynių pradžios.

Rungtynių dienomis stadiono kasose bilietai brangs ir bus pardavinėjami tik viena kaina į bet kurią tribūną - nuo 50 lt.

REKLAMA
REKLAMA

Norintiems išvengti eilių prie įėjimo rekomenduojama į rungtynes atvykti anksčiau. Stadiono įėjimai atidaromi 2 val. prieš pradžią - 19 val. 45 min.

Prieš rungtynes pajusti futbolo atmosferą ir atsipalaiduoti bus galima ant mažosios aikštės specialiai įrengtoje fanų zonoje.

Lietuvos ir Estijos rungtynių spalio 9 d. LFF stadione pradžia - 21 val. 45 min. Rungtynės tarp Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių vyks spalio 12 d. taip pat 21 val. 45 min.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų