REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neabejingi naujausioms technologijoms ir namuose turintys išmanųjį „Samsung“ televizorių LRT žiūrovai negalėjo nepastebėti paskutinės nacionalinio transliuotojo inovacijos: pirmosios Lietuvoje transliuotojo programėlės išmaniesiems televizoriams.

REKLAMA
REKLAMA

Viskas, ko reikia LRT kanalus žiūrinčiam ir klausančiam vartotojui, nuo šiol yra prieinama jam patogiu metu, pranešė LRT.lt. Mėgstamos televizijos ir radijo laidos, sporto varžybos, archyviniai kadrai, filmai, LRT.lt „Mediatekos“ vaizdo ir garso kolekcija jau telpa naujoje programėlėje.

REKLAMA

Ko reikia, kad ši programėlė veiktų? Išmaniojo „Samsung“ televizoriaus ir bevielio ar kabeliu prieinamo interneto. Programėlė ima veikti nuotoliniu pulteliu televizoriuje aktyvavus mygtuką „Smart Hub“.

„Per pastaruosius dvejus metus išmaniųjų TV rinkos dalis Lietuvoje išaugo 21 proc. Dabar išmanieji televizoriai sudaro jau pusę visų televizorių pardavimų. Išmaniuosiuose TV įdiegtos programėlės vartotojams suteikia galimybę mėgautis vaizdo turiniu be reklamų ir papildomų įrenginių. 

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo turinys vartotojams yra svarbiausias, dėl šios priežasties „Samsung Electronics Baltics“, bendradarbiaudama su LRT, pristatė naują transliuotojo programėlę, skirtą „Samsung“ išmaniesiems televizoriams. Naujoji programėlė vartotojams leis mėgautis LRT transliacijomis ir naujausiomis žiniomis iš Lietuvos bei viso pasaulio“, – teigia „Samsung Electronics Baltics“ Lietuvos padalinio Buitinės elektronikos padalinio vadovas Miroslavas Ramanavičius.

Plačiau apie programėlę išmaniesiems „Samsung“ televizoriams galima sužinoti internete.

Pranešama, kad šiuo metu LRT jau kuria programėles ir kitiems išmaniesiems televizoriams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų