REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Amžinasis romantikas Jamesas Bluntas koncerte nėrė į minią

Pasirodė vilkėdamas astronauto aprangą

Spalio 6 dieną į Lietuvą jau trečiajį kartą sugrįžo viena ryškiausių Didžiosios Britanijos muzikos žvaigždžių Jamesas Bluntas.

Spalio 6 dieną į Lietuvą jau trečiajį kartą sugrįžo viena ryškiausių Didžiosios Britanijos muzikos žvaigždžių Jamesas Bluntas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsųjį britą apšildė Vaidas Baumila. Atlikėjas pabrėžė, kad užkulisiuose kalbėjosi su Jamesu Bluntu, kuris, esą neslepia jaudulio prieš pasirodydamas Lietuvos publikai. Pusvalandžio trukmės pasirodymą Vaidas Baumila užbaigė savo hitu „Myliu“, kurį pritardami dainavo ir „Siemens arenoje“ susirinkę koncerto klausytojai.

REKLAMA

Devintą valandą scenoje, atsisėdęs šalia pianino, šviesų nušviestas pasirodė ir klausytojų nekantriai lauktas Jamesas Bluntas.

Atlikėjas nestokojo geros nuotaikos. Scenoje pasirodęs su maža gitara, Bluntas juokavo, kad kas vakarą ją pasiima į miegamąjį. „Ne dėl romantinių priežasčių. Ji maža ir turėdamas ją jaučiuosi didesniu vyru“, - palydėtas auditorijos juoko sakė šmaikštusis britas.

Garsųjį Didžiosios Britanijos atlikėjo hitą „Goodbye My Lover“ dainavo ir šūksniais „bravo“ palydėjo koncerto lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Scenos priekyje stovėjusių gerbėjų laukė ir vienas didžiulis netikėtumas. Jamesas Bluntas perlipo apsauginę sienelę ir leidosi nešamas minios.

Bluntas šiame koncerte pristatė naujausio savo pasaulinio koncertinio turo „Moon Landing“ programą, kurioje skambėjo ne tik naujausi praeitų metų spalį pasirodžiusio to paties pavadinimo albumo kūriniai, bet ir geriausi Jameso Blunto hitai.

„Džiaugiuosi čia būdamas. Grojome čia prieš kelerius metus. Malonu matyti senus ir naujus veidus. Padainuokime kartu keletą dainų, tikiu, kad galite dainuoti kaip angelai“, - sėdėdamas prie pianino sakė Bluntas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šis turas – tai romantiška, sena ir vienatvės kupina nusileidimo mėnulyje akimirka, kupina nostalgijos ir prisiminimų apie kažką itin didingo ir reikšmingo. Sunku patikėti, jog tai pavyko ir kartu liūdna, kad šios akimirkos nebegalėsime pakartoti. Lygiai taip pat kaip negalėsime antrą kartą patirti pirmosios meilės“, – apie naująjį koncertinį turą kalbėjo pats atlikėjas.

„Moon Landing“ turą britas, padedamas savo grupės, pradėjo vasario mėnesį Airijoje ir jau yra suplanavęs jį pristatyti daugiau nei 90-yje koncertų didžiuosiuose Europos miestuose, Kanadoje, JAV, Naujojoje Zelandijoje, Australijoje.

REKLAMA

Iš viso J. Bluntas jau yra pardavęs daugiau nei 20 mln. albumų kopijų. Pirmasis, naujausio J. Blunto albumo singlas „Bonifire Heart“ vos tik jam pasirodžius sulaukė didžiulės sėkmės, o jo vaizdo klipas per pirmąją savaitę buvo peržiūrėtas daugiau nei pusę milijono kartų.

Nuo mažens muzikalumu pasižymėjęs Jamesas savo ateitį siejo su armija. Pelnęs armijos kapitono laipsnį, 2002 m. jis paliko karinę tarnybą ir atsidavė muzikai. Pasaulis apie talentingą muzikantą sužinojo radijo stočių eterius užkariavus jo debiutinio albumo singlui „You‘re Beautiful“. Pastarasis daugelyje Europos valstybių tapo nepakeičiamu 2005-ųjų vasaros hitu. Vėliau sekė tokie hitai kaip: „Goodbye My Lover“, „Wisemen“, „High“, „Carry You Home“, „Stay The Night“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų