REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien itin domėsitės savo išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, apsirengimo stilių arba tikrinsitės sveikatą, eisite į sporto klubą. O jei užsiimate verslu, su kolegomis aptarsite galimas bei būtinas reformas, projektų klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tai bus nebloga diena, jei pakankamai gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Bus įmanoma susitarti dėl įvairių dalykų. Netgi priešinga nuomonė, skonių skirtumas gali praturtinti, o ne išskirti.

REKLAMA

Dvyniai Tikriausiai turėsite finansinių ar šeiminių rūpesčių, kurie neleis jaustis pakankamai saugiai. Geri santykiai su aplinkiniais padėtų jums pasijusti saugiau, tad išsakykite savo nerimą, paprašykite pagalbos. Tai pasiteisins.

Vėžys Gana optimistiška diena. Kils gerų idėjų, šaunių planų, kuriuos išties verta mėginti įgyvendinti. Domins egzaminų rezultatai arba tarptautiniai projektai, renginiai. Galbūt nepažįstamas žmogus išties jums pagalbos ranką.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gera diena tartis dėl įvairių reikalų, šio to pasimokyti iš kolegų, pasiklausyti svetimų problemų ir pasitarti dėl savųjų. Galbūt uoliai ruošitės reformoms, profesinei permainai, mokslo metų užbaigimui ar pan.

Mergelė Nebloga diena visuomeninei veiklai, kolektyviniams projektams, susibūrimams. Galite pasireikšti kaip organizatoriai, informacijos skleidėjai. Neatsisakykite progų smagiai ir įdomiai praleisti laisvalaikį, praplėsti pažįstamų ratą.

Svarstyklės Šiandien labiau pajusite, kad viskas turi pasekmes, įžvelgsite paslėptus dalykus. Arba susidursite su žmonėmis, kurie apie tai kalba, pasižymi netradiciniu požiūriu. Būsite linkęs žavėtis tuo, kas paslaptinga, meniška.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikriausiai pajusite, kad jūsų galvoje gimsta naujos viltys bei užmojai. Tai išties nebloga diena kurti planus, peržiūrėti gyvenimo pamokas, įvertinti patirtį. Domins gražūs daiktai, pramogos, kelionės. Galite kažką įsigyti.

Šaulys Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove. Šiandien lengva susižavėti, įsimylėti, užmegzti intriguojamą ryšį.

Ožiaragis Gera diena bendravimui, reikalams su žiniasklaida, reklama. Jus gali prisiminti, aplankyti mielas jums žmogus arba būsite pakviesti į svečius. Galima netolima kelionė, gera naujiena, sėkmingas mokslų užbaigimas.

REKLAMA

Vandenis Būsite nusiteikę iš peties paplušėti namuose. Tikriausiai jums pavyks susikurti jaukią aplinką, tačiau nepamirškite, jog svarbiausia yra užtikrinti vidinę pusiausvyrą ir darną tarpusavio santykiuose su namiškiais.

Žuvys Šiandieną būsite nusiteikę lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Turbūt jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems apie save priminsite. Jei užsiimate pramogų verslu, kūryba, gali pasirodyti jūsų veiklos rezultatai.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų