REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų sąjūdžio Vilniaus miesto skyriaus visuotinis narių susirinkimas patvirtino kandidatą į Vilniaus merus. Į savivaldos rinkimus liberalus ves teisininkas, ekonomistas, Seimo narys Remigijus Šimašius.

REKLAMA
REKLAMA

 

Liberalų sąjūdžio pirmininko Eligijaus Masiulio manymu, labai svarbu, kad Vilniaus meras gebėtų telkti žmones bendram darbui, mokėtų užmegzti dialogą tiek su šalies valdžia, tiek su kiekvienu vilniečiu. „Vilnius – Lietuvos širdis, todėl jai reikia paties geriausio kardiologo. Tikiu, kad mes siūlome Vilniui patį geriausią kandidatą“, - sakė E. Masiulis.

REKLAMA

 

„Nauja miesto valdžia turės pasiraitoti rankoves ir kibti į svarbiausių klausimų sprendimą: dabar Vilnius – labiausiai praskolintas Lietuvos miestas, vilniečiai brangiausiai moka už šilumą, daugybė viešųjų paslaugų teikiančių įmonių darbuotojų keletą mėnesių negauna atlyginimų“, - apie laukiančius darbus kalbėjo R. Šimašius.

 

Jo teigimu, būtinas atsakingas požiūris į miesto valdymą: reikia ūkiškai panaudoti milijardinį savivaldybės turtą, skaidriai rodyti pasiektus rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Tada mes turėsime turtingą miestą, galėsime skirti žymiai daugiau lėšų socialinėms, kultūrinėms ir kitoms vilniečių reikmėms, tuomet miestiečiai pasitikės ir bendradarbiaus su savo valdžia“, - teigė kandidatas į Vilniaus mero postą.

 

Iš viso Liberalų sąjūdžio kandidatų sąraše – 104 asmenys. Pirmą kartą jų reitingavimas vykdomas elektroniniu būdu. Reitingavimo rezultatai bus paskelbti penktadienį.

***

R. Šimašius du kartus buvo išrinktas į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą, pažįsta jos darbo privalumus ir trūkumus, vadovavo Teisingumo ministerijai, išmano teisinius valdymo aspektus, valstybės aparato funkcijas ir galimybes.

 

Liberalų sąjūdis Savivaldybių Tarybų rinkimuose kelia savo kandidatus visose Lietuvos savivaldybėse ir turi tikslą laimėti 200 mandatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų