REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Antradienį UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos aštuonerios antrojo turo E-H grupių rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis susitikimas buvo žaidžiamas kiek anksčiau, o tarpusavyje jėgas išbandė savo žiūrovų palaikomas Maskvos CSKA klubas prieš Miuncheno "Bayern". Bavarai tik minimaliu skirtumu palaužė šeimininkus.

REKLAMA

Visą rungtynių laiką Josepo Guardiolos auklėtiniai dominavo aikštėje ir neleido sukurti pavojingų progų CSKA futbolininkams, tačiau Vokietijos čempionai turėjo vargo varžovų gynyboje.

Vienintelį bei pergalingą įvartį šiame susitikime pelnė Thomasas Mulleris. Vokietis 22-ąją minutę realizavo 11 metrų baudinį ir padėjo iškovoti bavarams antrąją pergalę Čempionų lygoje.

Kitose šios grupės rungtynėse įvyko kiek įdomesnė dvikova. "Etihad" stadione "Manchester City" susigrūmė su "Roma", tačiau nugalėtojo nepavyko išaiškinti.

REKLAMA
REKLAMA

Sergio Aguero 4-ąją minutę realizavo 11 metrų baudinį, bet dar pirmajame kėlinyje rezultatą išlygino ir vyriausiuoju Čempionų lygoje pasižymėjusiu futbolininku tapo Fransesco Totti.

Taip pat kiek netikėtas rezultatas buvo užfiksuotas Paryžiuje, kur vietos "Saint-Germain" rezultatyviose rugtynėse nugalėjo "Barcelona". Nugalėtojų gretose pergalingus įvarčius pelnė Davidas Luizas, Marco Verratti ir Blaise'as Matuidi.

Svarbią pergalę G grupėje iškovojo Londono "Chelsea" futbolininkai, kurie pakilo į pirmąją vietą. Jose Mourinho auklėtiniai Portugalijoje minimaliu skirtumu palaužė Lisabonos "Sporting".

Kitose rungtynėse BATE įveikė Bilbao "Athletic", o kiti trys susitikimai baigėsi lygiosiomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų