REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Įvarčių mašina“ L. Messi vis dar atsilieka nuo C. Ronaldo

Lionelis Messi toliau štampuoja rekordus. Pasižymėjęs dar du kartus Ispanijos lygos rungtynėse su „Granada“ (6:0) „Barcelona“ puolėjas per visą karjerą jau yra įmušęs 401 įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

Xavi siunčia kamuolį iš aikštės gilumos, Danielis Alvesas vienu lietimu pakelia šį į varžovų baudos aikštelę, o Leo galva tiksliai smūgiuoja į vartus – 400-asis L.Messi įvartis per karjerą tikrai negalėjo būti negražus.

REKLAMA

Rungtynėse su „Granada“ (6:0) pasižymėjęs du kartus 27-erių argentinietis perkopė dar vieną simbolinę ribą. Šiame Ispanijos lygos mače Leo vėl buvo pilna visur: jis dar atliko du rezultatyvius perdavimus Ivanui Rakitičiui (43 min.) ir Neymarui (66) ir pradėjo ataką, kai brazilas pasižymėjo pirmąjį kartą (45).

Dabar L.Messi jau tik trimis įvarčiais atsilieka nuo rezultatyviausio visų laikų Ispanijos čempionato žaidėjo (Zara yra įmušęs 251), todėl galima neabejoti, jog ir šitas rekordas ilgai neištvers.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, argentinietis vis dar atsilieka nuo kito savo varžovo. Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo per karjerą jau įmušė 438 įvarčius (iš jų 50 – su Portugalijos rinktine).

L. Messi įvarčiai

359 – tiek įvarčių L.Messi įmušė, vilkėdamas „Barcelona“ aprangą nuo 2004 metų. Ispanijos lygoje argentinietis jau pasižymėjo 248 kartus – tik trimis įvarčiais mažiau negu absoliutus Telmo Zarra (1940-1955 m.) rekordas.

42 – tiek įvarčių L.Messi įmušė, atstovaudamas Argentinos rinktinei per 93 mačus.

21 – tiek įvarčių L.Messi įmušė į Madrido „Real“ vartus. Šis klubas yra didžiausia argentiniečio auka. 20 kartų jis pasižymėjo per mačus su Madrido „Atletico“ ir 19 – su „Osasuna“ klubais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

330 – tiek įvarčių L.Messi įmušė kaire koja. 54 kartus jis tiksliai smūgiavo dešine koja, 15 kartų – galva, o dar du kartus – kitomis kūno dalimis.

107 – tiek įvarčių L.Messi įmušė mėgstamiausiu savo laiku – per paskutinįjį rungtynių ketvirtį nuo 76 iki 90 minutės.

56 – tiek įvarčių L.Messi įmušė sėkmingiausią sau kovo mėnesį. 49 kartus jis pasižymėjo rugsėjį ir 47 – sausį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų