REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tele2“ grupė pranešė įgyvendinusi didžiausią investicinį projektą savo istorijoje ir atnaujinusi mobiliojo ryšio tinklą visose Baltijos šalyse. Tam įmonių grupė iš viso skyrė 50 mln. EUR (172,64 mln. Lt).

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų pabaigoje „Tele2“ užbaigė ryšio tinklo modernizavimą Latvijoje, šį pavasarį – Lietuvoje, o dabar ir Estijoje, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad 3,3 mln. mūsų klientų Baltijos šalyse nuo šiol galės dar sklandžiau naudotis ypač kokybišku mobiliuoju internetu. Iki šiol tai – didžiausia mūsų investicija regione. Dėl jos galime visiškai įgyvendinti savo pažadą klientams aukštos kokybės paslaugas teikti už žemą kainą,“ – sako Niklas Sonkin, „Tele2“ vykdomasis viceprezidentas centrinei Europai ir Eurazijai.

„Toks reikšmingas mobiliojo ryšio tinklų atnaujinimas prilygsta sklandžiam skrendančio lėktuvo variklio pakeitimui. Už puikų darbą norėčiau padėkoti „Tele2“ komandoms visose trijose šalyse ir mūsų partneriui „Nokia Solutions and Networks,“ – teigė N. Sonkin.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų klientai gali naudotis moderniausiu mobiliojo ryšio tinklu, ir turės dar daugiau jo pritaikymo galimybių. Ryšių reguliavimo tarnyba patvirtino, kad „Tele2“ 2G ir 3G ryšio tinklai aprėpia beveik visą Lietuvą. Be to, tinklas veikia ypač patikimai. Visa tai mums leidžia tiek verslo, tiek privatiems klientams pasiūlyti daugiau inovatyvių paslaugų,“ – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Didžioji dalis atnaujinto „Tele2“ tinklo Baltijos valstybėse buvo diegiama bendradarbiaujant su „Nokia Solutions and Networks“ – pirmaujančiu mobiliojo plačiajuosčio ryšio įrangos gamintoju.

Pranešama, kad mobiliojo ryšio tinklui ir turėtoms bazinėms stotims „Tele2“ pritaikė naujausias technologijas, taip pat įrengė dar 540 naujų bazinių tinklo stočių. Moderniausias Baltijos valstybėse „Tele2“ tinklas užtikrins aukštos kokybės balso telefonijos ir greito mobiliojo interneto, taip pat ir 4G, paslaugas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų