REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką tik vykusioje pirmojoje Lino Adomaičio ir prestižinio Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro generalinėje repeticijoje tvyrojo kūrybinga ir šilta atmosfera. Daugiau nei 40 profesionalų šlifavo naujausias ir jau seniai hitais tapusias Lino dainas. Koncertinio turo “Laiko mašina” kūrėjas ir atlikėjas atskleidžia kelis kozirius, kuriuos klausytojai išgirs jau spalio mėnesį vyksiančiame grandioziniame koncertų ture per Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

“Esame kiekvienam miestui specialiai paruošę po stiprų kozirį, ir ne vieną. Kelis norėčiau atskleisti jau dabar, o kelis paliksiu kaip staigmeną, kad būtų įdomiau laukti tiek klausytojams, tiek žiniasklaidos atstovams,” – intriguoja Linas Adomaitis.

REKLAMA

Atlikėjas įsitikinęs, kad visi miestai turi savo stipriausius, mylimiausius ir pasididžiavimo vertus žmones. Tad kiekviename mieste Lino Adomaičio muzikos gerbėjai išvys ir kažką, kas kilęs būtent iš to miesto.

“Šiauliuose prie mūsų turo prisijungia dainininkas, kuris yra ne tik Šiaulių siela, bet ir vienas iš mano didžiausių autoritetų. Taip, aš kalbu apie Gytį Paškevičių. O Vilnius bus pamalonintas net keliom žinomom asmenybėm, viena jų – “Empti” dainininkė ir gera mano draugė Giedrė,” – pasakoja Linas.

REKLAMA
REKLAMA

Turo kaltininkas užsimena, kad džiazuojanti Klaipėda bus ypatingai pamaloninta vienu žymiausių ir garsiausių miesto atstovų, kurio vardas bus atskleistas kiek vėliau. Tačiau, kad viso koncertinio turo metu pritariamas vokalas bus ilgametė Lino scenos kolegė ir neseniai Alos Pugačiovos premiją pelniusi balsingoji Monika Linkytė – Linas skelbia garsiai ir su didžiu malonumu. Drauge su Monika duetu Linas atliks ir titulinę dainą “Laiko mašina”.

Ypatingas visų turo koncertų svečias Merūnas Vitulskis šypteli per ūsą: “Linas iš tų žmonių, kur gauni pasiūlymą ir per daug nesigilini kas, kaip, kodėl – iš karto sakai Taip. Nes viskas, ką daro Linukas yra profesionalu. Va, taip net nesusimastęs ir atsidūriau šiame galingame koncertų ture, kuris neabejotinai kilstels visos pop kultūros kartelę aukštyn. Juk ne kiekvienas gali sau leisti gastroles su simfoniniu.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro dirigentas Ričardas Šumila teigia, kad jau pirmoji generalinė repeticija parodė, koks stiprus ir turiningas repertuaras, kaip puikiai atliktos Lino Adomaičio ir Jievaro Jasinskio aranžuotės. Maestro neslepia, kad groti vieno profesionaliausių Lietuvos estradinės muzikos atlikėjų programą yra didžiulis malonumas.

Primename, koncertai vyks:

Spalio 9 d. Kauno valstybinėje Filharmonijoje 19:00

Spalio 10 d. Vilniaus Kongresų rūmuose 19:00

Spalio 11 d. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“ 18:00

Spalio 12 d. Klaipėdos koncertų salėje 18:00

Spalio 18 d. Marijampolės kultūros centre 18:00

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų