REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš žengdamas į didžiuosius kino ekranus specialusis korespondentas Gustavas nusprendė su savo nuotykiais supažindinti didžiųjų Lietuvos miestų gyventojus.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį, rugsėjo 27 d., charizmatiškasis LTV laidos „Gustavo enciklopedija“ šeimininkas atkeliavo į Šiaulius, kur į susitikimą prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ pakvietė visus žingeidžius vaikus ir jų tėvelius.

REKLAMA

„Renginyje, kuris vyks nuo 13 iki 15 val. prie „Can Can“ picerijos, bus gausu eksperimentų, atradimų, protą lavinančių užduočių ir skaniausių Gustavo virtuvės patiekalų“, – dar prieš renginį žadėjo Šiaulių „Akropolio“ valdytoja Sonata Jocienė.

Į susitikimą su ne tik vaikų, bet ir tėvelių mylimu personažu Gustavu atvyko gausus būrys šiauliečių. Vaikams uvo išdalinta daugybė prizų.

Gustavo padėjėjai vaikus ir jų tėvelius pakvietė dalyvauti proto mūšių vertose viktorinose ir pademonstravo neribotas „Azoto valdovų“ kulinarines galimybes. Ar galima sukurti ledus be ledo? „Azoto valdovai“ ne tik sako, kad taip, bet ir įrodo tai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinia, pats specialusis korespondentas Gustavas šiuo metu itin užsiėmęs, nes dalyvauja pirmojo nepriklausomoje Lietuvoje kompiuterinės animacijos kino filmo vaikams „Gustavo nuotykiai“ kūrime.

Šeštadienį vaikams jis ne tik papasakojo, kaip sekasi kurti „Gustavo nuotykius“ bei kokie iššūkiai jo laukė filmavimo metu, bet ir pristatė vieną savo firminių patiekalų, kurio paragavęs virėjas paprastai nuvirsta nuo kėdės po stalu.

Po renginio vaikai fotografavosi su Gustavu ir prašė autografų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų